Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

donderdag 12 augustus 2004

De Salarisinfo Startpagina

Hallo, ik ben Leo van Hoogdalem, salarisadministrateur van beroep en als zodanig de spin in het web van interacties tussen werkgevers, werknemers en overheden. Steeds vaker word ik geraadpleegd over allerlei kwesties op het gebied van lonen, belastingen, employment benefits en ga zo maar door. Al surfende kom ik vaak snel en adequaat aan mijn informatie. Middels dit, in mijn spaarzame vrije tijd,opgezette portaal wil ik proberen de uitgebreide informatie te kanaliseren en waar zo nodig te verduidelijken.Tevens heb ik mij vanaf medio 2003 voorgenomen om een digitaal salarisarchief op te zetten met niet meer geldende cao's, wetten, regelingen, feiten en cijfers. Het lijkt mij dan ook uitermate leuk om dit portaal te delen met beroepsgenoten, werkgevers, werknemers en overheden en wellicht te komen tot iets interactiefs.Scherp blijven is in ieder geval gegarandeerd.