Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

vrijdag 18 maart 2005

supermarktpc.net

Een goede en goedkope pc voor iedereen. Veel informatie over allerlei aanbiedingen in diverse Supermarkten in de Benelux en Duitsland. Geen food, maar specifiek op computer gebied en gadgets. Verder een groot actief Forum waarin o.a. veel wordt gediscussieert over Medion Computers ism Medionsux

Meet the Fockers niet grappig

BLIJKBAAR WAS de nieuwe film Meet the Fockers met onderanderen Robert de Niro en Barbra Streisand toch niet zo grappig. Een 23-jarige man ontwaakte vier uur naafloop van de film in een pikdonkere Madisonbioscoop inRome. Het personeel had de schone slaper over het hoofdgezien en had al uren afgesloten. De slaperige bezoekerbelde de politie, die pas na twee uur een medewerker had gevonden omde deur te openen.

metro italie

Website EO over seksverlaving

Seksverslaving, een onderbelicht en onvoldoende erkend probleem binnen christelijk Nederland. Worstelt u met seks- of pornoverslaving? Bezoek de themasite van de EO voor hulp en informatie.

Are you desperate?

maandag 14 maart 2005

16/3 weer een Aldi pc aanbieding

Aankomende woensdag heeft de Aldi weer en leuke pc in de aanbieding. De nieuwste Intel® Pentium®4 3.2 GHz PC voor 1049,= euries met heel veel toeters en bellen.

Celebrity drivers

Try matching each celebrity with her wheels of choice. You think it?s easy because it starts with Paris Hilton, but try figuring out all those Mercedes? owners.

zondag 13 maart 2005

Cijfers liegen niet

Dit en nog veel meer!

Pyromanen zijn vrijwel altijd mannen van tussen de 20 en 30 jaar oud. Ongeveer 70% heeft eerst flink gedronken voordat ze een brand(je) stichten.

Alle vacature sites op een kluitje

Ideaal vertrekpunt voor alle vacatures(ites).

Doen of niet Doen

Mensen die voor wat voor een reden dan ook sites verafschuwen wanneer er zelfs ook maar een heel klein beetje seks op staat , vraag ik deze URL niet te volgen. Anderen die dit niet delen kunnen op deze site zonder enig irritant automatisch openklappende schermen, veel, heel veel volledige versies van diverse software downloaden.

Niet verwacht

Even op google zoeken of mijn eigen site redelijk te vinden is. Tot mijn verbazing kwam ik mijn eerste weblog site weer tegen, die vanaf 6 december 2000 ergens netjes in het cash materiaal van een niet te verwachten site was gearchiveerd.

Ik begrijp nog steeds niet hoe dit to stand is gekomen. Zit jouw site er ook bij?

Voorwaarden Loongrens

Wie minder verdient dan 33.000 per jaar is ziekenfonds verzekerd. Maar wat wordt er nu eigenlijk onder dit bedrag verstaan? Is dit het belastbaar inkomen of iets dergelijks?

Die 33.000 euro is niet het belastbaar inkomen, maar het bruto inkomen per jaar. In dat inkomen zijn naast het salaris ook de vakantietoeslag en de dertiende maand inbegrepen.

Voor de berekening van de loongrens tellen niet mee variabele inkomensbestanddelen als overwerktoeslag, onregelmatigheidstoeslag, prestatietoeslag, niet-gegarandeerde eindejaars- of winstuitkering, niet-gegarandeerde provisie en fooien. Ook spaarloon dat in geblokkeerde vorm wordt gespaard, ploegentoeslag, loon in natura en kinderbijslag worden niet meegerekend.

Bron Telegraaf