Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

vrijdag 12 november 2004

Dutch raid 'Kurd training ground'

(CNN) -- Dutch police say they have raided a suspected paramilitary training ground for Kurdish militants in the southern Netherlands, arresting 29 people

Nog hader werken

Nederlanders moeten meer, harder en goedkoper werken aldus ons kabinet, omdat we niet internationaal concurrerend zijn. De gemiddelde medewerkerin de VS brengt veel meer op voor z'n baas. Ik trek die uitspraak in twijfel op basis van mijn eigen ervaring. Nederlanders zijn bovendien meer betrokken bij hun werk - maar dat heeft voor- en nadelen.

pffff

Verklikkers!

De Business Software Alliance (BSA) heeft bekendgemaakt de premie verdubbeld te hebben voor verklikkers die melden dat een organisatie illegale software gebruikt. De BSA wil hiermee bereiken dat meer medewerkers zullen melden dat er gebruikgemaakt van illegale sofware binnen hun bedrijf. Daarnaast hoopt de antipiraterijorganisatie dat bedrijven hierdoor bewuster zullen omgaan met hun licenties en ...

Hoe is dit mogelijk!

Shorttracksters Zuid-Korea stelselmatig gemolestreerd

Uitvinding - nooit meer rapedrugsDEZE SPIKEYS, een soort kurkje om te voorkomen dat er drugs in je drankje wordt gestopt, zijn bedacht door zakenman Ray Lockett. Hij bedacht de kurk nadat zijn 21-jarige dochter in een club werd gedrogeerd.

Metro

Active@ Kill

Hard Drive Eraser is a powerful and compact DOS software that allows you to destroy all data on hard and floppy drives completely, excluding any possibility of future recovery of deleted files and folders. It's a hard drive and partition eraser utility.

Pa ga niet naar portugal

WASHINGTON - Ouderen zijn in Nederland het beste af. Dat concludeert de Amerikaanse ouderenorganisatie AARP op basis van een onderzoek naar de regelgeving en kwaliteit van het leven van ouderen in zestien verschillende landen.


De AARP vergeleek zaken als wetgeving tegen leeftijdsdiscriminatie, werkloosheidscijfers, opleiding, inkomens, thuiszorgvoorzieningen, pensioenleeftijden en zorgkosten. Op basis van dit onderzoek scoort Nederland het beste. Op twee komt Australië, daarna volgen Zweden, Finland en Zwitserland. Ouderen zijn het slechtst af in Italië. Duitsland scoort het op een na slechtst.

Raarrrrr

Televisiestations VS schrappen Saving Private Ryan. Tientallen kleinere Amerikaanse televisiestations hebben besloten donderdagavond de film Saving Private Ryan niet uit te zenden. Ze vrezen dat het geweld in de oorlogsfilm van Steven Spielberg en het grove taalgebruik zullen leiden tot boetes van de FCC, de 'mediawaakhond' van de Verenigde Staten.

Telegraaf

Pretorians

Pretorians is one of my favorite weblogs. Here you can see some articles from categorie cars & speed

donderdag 11 november 2004

Who Am I

I am just curious how these people survive the storm. Is it all sunshine now?

I was born in the storm of my mothers life
Just a young girl that's try to survive
She did wanted it
She takes the drugs and love the whole time
My daddy he loved here but he loved the drugs more
And then there came problems I was born
Just a storm in their life's
My daddy just screaming at his wife
Were is the money were is the drugs
Why so much money for that little girl
The bloody red eyes from my dad
He's jelling at my mum and hit here in here neck
These are just tings I never can forget
There comes my little brother born and planed
They were happy but not for long
Because he was sick so more troubles coming on
At the same time I stayed with my grandma and singing a song
For my little brother that?s give me strength to live on
And then on a night my mother scream my daddy did weird things
I thought it's just a bad dream
Nine months later my next brother came
Just my little angel
My little brothers and I we had a crazy life
Till the day came that we had to move on ...

Besluit UEFA over kunstgras+De UEFA heeft bij vergadering in Wenen positief besloten tot het gebruik van kunstgras bij wedstrijden in de bekertoernooien en de Champions League, UEFA Cup en de kwalificatieduels voor EK en WK.

Sinterklaasjournaal

Dieuwertje Blok brengt het laatste nieuws over het verblijf van Sinterklaas en zijn Pieten in Nederland. Ze wordt bijgestaan door verslaggevers op locatie.


Dutch Vipspotting
Boring

Firefox is buggy as hell

Corné den Otter, netwerkbeheerder op een hogeschool in het noorden van het land, is een actie begonnen om mensen ertoe te bewegen om Firefox weer van de computer te halen. Ruim drie weken gelden had de techneut zich, na lang zeuren van een 'selecte groep studenten', laten overhalen om Firefox eens te proberen. De beta-versie van de software werd zonder test vooraf bij studenten en leraren geinstalleerd en als standaard browser ingesteld. Maar de lol was niet van lange duur....

Lees verder

Peaceful society

Prime Minister Jan Peter Balkenende appealed to the Dutch population on Wednesday to work towards a peaceful society .

Kinderen kiezen het nieuws van 2004

Welk nieuws heeft kinderen in 2004 het meest bezig gehouden? Dat willen het NOS Jeugdjournaal en het Schooltv-weekjournaal zeer graag weten. Daarom kunnen kinderen vanaf 11 november op de nieuwe site Kinderenkiezennieuws2004.nl zelf kiezen wat ze het belangrijkste nieuws vinden van 2004."

radio.nl

StagehulpDeze website helpt studenten aan een stageplaats of een afstudeerplek (en bedrijven aan een stagaire). Meer dan 60.00 studenten staan al in de database. Deze dienst is zowel voor studenten als voor bedrijven gratis.

ParkProfi de parkeerhulp

Een team hooggekwalificeerde ingenieurs heeft de ParkProfi ontwikkeld. Door gebruik te maken van de modernste technieken op het gebied van micro-elektronica gecombineerd met de laatste generatie ultrasoon sensoren is het mogelijk geworden een zeer compact apparaat te maken.

Het uiterlijk van de auto wordt niet beïnvloed!

Parkprofi.de

Hcc!dagen 2004/Gamexpo 2004Op 12, 13 en 14 november vindt in de Jaarbeurs Utrecht de 28e editie plaats van de HCC Dagen, dit jaar voor de derde keer georganiseerd samen met GAMEXPO. De afgelopen weken is het nieuwe informatiemateriaal, samen met inschrijfformulieren, verstuurd naar duizenden geinteresseerde deelnemers aan de beurs.

Lees verder

Meest bizarre dataverliesverhalen

Ontrack Data Recovery maakt vandaag zijn jaarlijkse ranglijst van de tien meest bizarre dataverliesverhalen bekend, gebaseerd op de ervaringen van zijn data recovery-experts wereldwijd.

PCM: Leuk

Geweer tegen grafittiEEN SCHOONMAKER IN KEULEN, DUITSLAND verwijdert graffiti van een muur met een nieuw, high tech schoonmaakmachine die droog ijs spuit. Volgens het bedrijf Stewe, dat de ?graffiti gun? produceert, blijven er na de behandeling geen deeltjes achter op de muur.

Metro

Hackhulpmiddel voor wifi online

De beveiliging van diverse draadloze netwerken staat mogelijk onder druk nu er een programma is verschenen om de beveiligde toegang te kraken.

Webwereld

Reünie Unifil - HavelteLandmacht

woensdag 10 november 2004

House To Debate Van Gogh Murder Tomorrow

THE HAGUE, 10/11/04 - The Lower House will hold a debate on the murder of Theo van Gogh tomorrow. The cabinet is likely to send a letter to parliament this morning on measures against Muslim extremism.

Full Story
Nisnews

VERHAAL OVER SNOEPJES VERZONNEN

Het verhaal van vijf leerlingen van een Haarlemse vmbo-school dat ze vrijdag onwel werden, nadat zij van een onbekende man snoepgoed hadden aangenomen, blijkt verzonnen. Het incident is een uit de hand gelopen grap, zo heeft de politie gisteren bekendgemaakt.

ANP

God versus Darwin

Een middelbare school in Atlanta (VS) heeft de biologieboeken van waarschuwingsstickers voorzien: Evolutie is een theorie, geen feit. Bezorgde ouders zien in die maatregel de opkomst van fundamenteel christendom in het onderwijs. Ze daagden de school voor het gerecht.

Firefox 1.0 eindelijk beschikbaar!

Onze grote vrienden bij Mozilla hebben eindelijk besloten om Firefox 1.0 beschikbaar te stellen. Na maanden van beta's en release candidates is de eerste versie van deze Internet Explorer-killer nu een feit.

PCM, Personal Computer Magazine

dinsdag 9 november 2004

Mediamonitor - HEADLINES

Covering News from the Netherlands... in English! Today Headlines..

EU and India sign partnership deal

THE HAGUE, Netherlands (AP) -- The European Union signed a "strategic partnership" with India on Monday to tighten economic and political ties with a burgeoning economy that Europeans have come to regard as important to regional stability.

Source: CNN

BNN populairste merk

BNN heeft de populairste Nederlandse merknaam, blijkt uit de publieksverkiezing, die dit jaar voor het eerst georganiseerd werd door het bedrijf Coolbrands. De publieke omroep laat zelfs A-merken als Nike, Puma en Nokia achter zich, meldt Radio.nl.


Buitenland wil massaal van Gogh Film

VAN GOGH Buitenlandse distributeurs tonen sinds het overlijden van Theo van Gogh veel interesse in zijn films. Dat bevestigde een zegsvrouw van producent Column
Producties gisteren. De omstreden film Submission part I, de aanklacht van Van Gogh en politica Ayaan Hirsi Ali tegen de islam, is de afgelopen week verkocht
aan Australië, Japan, Canada, Frankrijk en Denemarken. Onder andere Israël en de VS gingen voor.

Bron:Metro

IT-sector is dieptepunt voorbij

Het dieptepunt in de it-sector lijkt definitief voorbij nu de omzet voor het derde achtereenvolgende kwartaal hoger is dan de voorgaande jaren.

Bron:Webwereld. Lees verder...

maandag 8 november 2004

Firefox 1.0

Op de website van Firefox is nu een banner te zien met daarop de datum dat de 1.0 versie zal verschijnen

Vanaf 9 November zal ierdereen de 1.0 versie kunnen installeren op hun systeem. Tot nu toe hebben we het met Release Candidates (RC) en Preview Releases (PR) moeten doen, maar daar komt dus nur een einde aan. Dan kunnen we eindelijk firefox het spreekwoordelijke vuur aan de schenen leggen en zien of het een goede, zo niet betere, vervanger is van Internet Explorer.

OpenSource Nieuws Nederland

PocketPC/Cellphone GPS Tracking

FindMe. Let your family keep track of where you are in real time from any web browser, or keep track of them.