Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

vrijdag 4 februari 2005

Westfield XTR2

Unbelievably, it's quicker - only by a third of a second, but a win's a win.

DMOZ

Dutch weblogs on DmoZ, from A to ZZZ

Recap Jan-2005

As usual: even een recap van al mijn Januari 2005 blogjes

EA komt met Godfather computerspel

Electronic Arts en Viacom Consumer Products kondigen aan dat ze een videogame ontwikkelen die is gebaseerd op The Godfather?. Het spel laat je één van de bekendste mafiabazen uit de filmgeschiedenis spelen.

bron: PCM

Ban Illegale Games & SoftwareIs gaming ook onderdeel van jouw leven? Gebruik je regelmatig software? Dan ben je vast tegen piraterij. Immers: illegaal kopiëren brengt de toekomst van games en software in gevaar. Maak dus duidelijk dat je ons steunt!'

B.I.G.: Wel een opgave voor de gemiddelde nederlander.

Wanneer gaat deze site uit de lucht?


donderdag 3 februari 2005

ISP Monitor

ISP Monitor is een programma waarmee je een aantal handige statistieken kunt bijhouden van je internet provider.Het programma kan bijvoorbeeld bijhouden hoeveel je daadwerkelijk hebt gedownload door te meten op je eigen PC, maar het is ook mogelijk om te kijken wat je volgens je provider hebt gedownload. Deze gegevens worden in geval van chello van de wel bekende datagebruik site gehaald. Dit programma ondersteunde tot voor kort echter vele providers, behalve chello. In deze release wordt nu ook chello als internet provider ondersteund!

download

Best buy guide

Advies nodig bij het samenstellen en aanschaffen van een computersysteem? De componenten worden geselecteerd op prijs, prestaties en mogelijkheden, en dat uiteraard in relatie met het budget.

Kijk op tweakers.net best buy guide

dinsdag 1 februari 2005

RegScrubXP v.3.25

Safely cleans junk out of the Windows XP/2000 System Registry, making it smaller and faster to access.

All changes made to the Registry are fully restorable to it's original condition.

You can make an exclusion list of Registry entries that RegScrubXP will not display as problems.

You can sift through a list of File Extensions, Company Names, "Run Upon Startup" programs, Internet Explorer History, and Uninstall programs to delete what you think is junk.

Tweak the Registry with the easy to use Tweaker! Additional help file with dozens of XP tweaks!

RegScrubXP is absolutely free, no strings attached! Pass it around! Give it to your friends! Let me know what you think of it!

Freeware Download

Solitaire Mahjongg

Ik heb het niet zo op spelletjes. Mischien geen geduld of zo. Maar mahjongg online spelen is wel relaxed

COAX bespeurt beweging bij chello

Steeds meer klanten van chello, de internetdienst van UPC, die gewend zijn geraakt aan een permanente snelle internet-verbinding, zijn boos over de emails waarin ze gewaarschuwd worden dat ze teveel dataverkeer genereren.

maandag 31 januari 2005

How To Speed Up Firefox

Here's something for broadband people that will really speed Firefox up!

Portable Firefox 1.0

Portable Firefox is a fully functional package of Firefox optimized for use on a USB key drive. It has some specially-selected optimizations to make it perform faster and extend the life of your USB key as well as a specialized launcher that will allow most of your favorite extensions to work as you switch computers.

Flitspalen in beeld gebracht

De radardetector is uit beeld verdwenen. GPS-navigatiesystemen zijn echter toegestaan, en een populaire uitbreiding betreft een bestand met de locaties van flitspalen. Er bestaat daarnaast inmiddels GPS-hardware die u niet eens laat navigeren, maar slechts vertelt waar de flitspalen staan.

Telecomwereld

Gratis software weblog

De "eerste" weblog die gratis software als onderwerp heeft. Iedere dag krijg je nieuwe tips over software die je gratis kunt downloaden.

Ik moet wel opmerken dat de bewering dat in dit geval iTips de eerste weblog is die freeware zaken beschrijft, een tikkeltje aan de overdreven kant is.

bron: De digitale revolutie

Warez, de duistere kant van het internet

Een groot onbekend maar berucht kenmerk van het internet wordt gevormd door de personen die zorgen voor de onstuitbare stroom van illegale bestanden, de zogenaamde warez. Deze duistere kant van het internet werd een tijdje terug opgeschrikt door een plotselinge lichtflits waarbij enkele leden hun verhaal deden tegenover het bekende medium Wired. Tweakers.net breidt het verhaal uit door wat dieper in te gaan op de werkwijze van de warez-scène.