Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

zaterdag 25 september 2004

Vitual reality GVD300De eerste stap richting virtual reality. Kijk je films, speel je games op een mega beeld, zonder dat je een mega tv hebt. Deze gadget bestaat uit een bril met daarin een koptelefoon. De geluidsweergave is in Dolby digital 2.0 en je beeld is als op een mega tv. Speel je games alsof je zelf in de game staat en beleef films als nooit tevoren met deze super gadget. Dit moet je ervaren om te weten hoe het is.

bron: globe-gadgets

vrijdag 24 september 2004

Gimp-it

Gimp is een handig en mooi progjuh om afbeeldingen te bewerken en daarbij is het gratis te downloaden

Consumentenbond - Test van de MaandVoor niet-leden stellen wij elke maand één test gratis beschikbaar, zodat u op die manier kunt kennismaken met onze testmethoden en hun resultaten. De Test van de maand direct bekijken?

Drie beste veilingsites

Ricardo, eBay en Qoop zijn volgens de Consumentenbond de drie beste veilingsites van dit moment.

bron: metro

De automatische parkeerschijfDe automatische parkeerschijf. Een parkeerschijf met een ingebouwde klok. Zo hoef je niet telkens zelf de tijd in te stellen. En er is nog een bijkomend voordeel!

bron:DDR

donderdag 23 september 2004

En wie betaald dat weer!

Een overheid die angst zaait om discussie te vermijden is een fatsoenlijke democratie onwaardig. Dit gebeurt momenteel in de gemeente Bergh, en dat alles om een tuinhuisje

Lees verder

The Nitpickers

Basically a nitpick is considered any little detail, right or wrong, that you notice in a film. Of course with human nature being what it is most of the nitpicks posted are expected to be wrong details.

indeWandelgang

Hoe denk jij over je werkgever?

Indewandelgang is een vergaarbak van recencies over bedrijven door jawel, werknemers! Kijk of je eigen werkgever onder de loep wordt genomen of geef je zelf de kans om een oordeel te geven.

woensdag 22 september 2004

RUG-AAN-RUG WONENDe starterswoningen in ons land zijn veel te duur. Er is sprake van een oververhitte markt, waardoor de prijzen voor beginnende kopers vaak kunstmatig onnodig hoog gehouden worden. Starters worden dan gedwongen om een dure woning te kopen, die alleen bekostigd kan worden met een dubbel inkomen en de lage rentestand van dit moment.? Aldus Mark van Thiel van het nieuwe bedrijf Starterswoningen BV uit Wijchen, dat met een nieuw concept voor starterswoningen op de markt komt. Het bijzondere van het concept is dat de kopers rug aan rug gaan wonen.

De eerste vijftig starterswoningen zullen dit najaar in Wijchen worden gebouwd.

bron: Telegraaf

Geld wit wassen

Edwin Evers had vanochtend een leuk onderwerp in zijn radio programma : "hoe was je zwart geld wit". De heren hadden niet echt een idee hoe vooral de mensen met de vele miljoenen maar ook de kleine man dit deden. Wie kan de meest uitlopende tips geven? Ik ben zelf ook erg benieuwd hoe dit allemaal in zijn werk gaat.

maandag 20 september 2004

Helpdesk HCCnet krijgt een 10

De helpdesk van HCCnet wordt als beste beoordeeld door de redactie van Computer!Totaal. Het computertijdschrift testte de technische kennis van de telefonische helpdesk van zeven adsl-providers.

handsfree bellen niet veiliger

Handsfree bellen in de auto is niet veiliger dan telefoneren met het mobieltje in de hand. Dat blijkt uit recent onderzoek van het Zweedse Nationaal Instituut voor Wegen-en Transportonderzoek. Proeven in een simulator toonden aan dat alle vormen van mobiel bellen de concentratie van de automobilist doen verslappen. Vooral een nummer intoetsen of een sms lezen is gevaarlijk.

bron: (ANP)