Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

donderdag 11 maart 2004

AutoWeek.nl - Verkeersinformatie

Snel kijken of er files zijn

Nieuwsfoto.web-log.nlThe best picture log of the Netherlands with pictures about news, nature or whatever. If you have one or more beautifull pictures for us mail nieuwsfoto@hotmail.com. Maybe we place your picture at Nieuwsfoto. You find more pictures in our ''archief'.

Nieuwsfoto.web-log.nl

PhotoPlus 5.5: Gratis fotobewerkingssoftware

PhotoPlus 5.5 van Serif Software is een gratis fotobewerkings- programma. Bij de meeste softwaremakers verdwijnt de oude versie van een pakket ergens achterin een kast als ze een nieuwe versie uitbrengen. Serif Software, de makers van PhotoPlus, hebben een heel andere bestemming voor hun oude software gevonden. Ze geven deze gratis weg, en hopen dat mensen zo tevreden zijn over deze gratis software dat ze de nieuwe versie (met meer mogelijkheden) aanschaffen.

bron: DigiZine - De Digitale Revolutie

woensdag 10 maart 2004

My little pony

Waar gaat dat heen met de wereld......

De 42-jarige ponyeigenaar Fred Herszkowicz uit Utrecht en zijn echtgenote Ria (43) hebben tot hun verbijstering in de stal van hun dieren een zogenoemde paardenverkrachter betrapt. De dader gaat echter vrijuit. De verdachte, een 65-jarige man van Marokkaanse afkomst uit Utrecht, sloeg toen hij door het echtpaar werd ontdekt vrijwel naakt op de vlucht, maar kon al snel door de politie worden opgepakt. Hij is inmiddels weer op vrije voeten, want seks met een dier is volgens de wet niet strafbaar als er bij het beest geen sprake van letsel is.

TV Gids 4.0

TV Gids is een programma waarmee je de zender programmering kan bekijken op je computer. Er kan een waarschuwingspopup worden ingesteld die op een bepaalde tijd voordat het programma begint een melding geeft.

dinsdag 9 maart 2004

Defensie kiest voor Sap

Den Haag, 6.00 uur - Defensie kiest voor SAP als leverancier voor een Defensiebreed ERP-pakket voor het financiƫle en materieel-logistieke functiegebied. Het gaat om een mantelcontract tot 2010 waaronder naar verwachting 12 duizend gebruikerslicenties zullen worden afgenomen, zo blijkt uit een brief die staatssecretaris Van der Knaap vandaag naar de Tweede Kamer stuurt.

Is erg jammer, vooral als jezelf ook bij "Baan" nu SSA global werk lees verder--->

Top 100 shareware and freeware downloads at SnapFiles


Dit is mijn ultieme site wat betreft gratis software. Erg overzichtelijk en makkelijk. Een echte aanrader!