Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

vrijdag 28 oktober 2005

Kabelaar UPC verhoogt internetsnelheid Chello


ChelloKabelaar UPC verhoogt de snelheid van bijna al zijnChello-pakketten.

donderdag 27 oktober 2005

Kies voor Skiq!

Het onlangs gestarte Nederlandse bedrijf Skiq - opgezet door en voor gamers - heeft een prijsbrekende formule voor de Nederlandse gamemarkt ontwikkeld en zet daarmee de hele "gamescene" in Nederland op z'n kop.

Lees verder op tweakers >>

Writely, een online tekstverwerker

Je typt en beheert je teksten op deze website De toegevoegde waarde is dat je met anderen de documenten kunt delen. Zo beschik je niet alleen altijd over je schrijfsels, maar kan ook met anderen aan een of meerdere documenten werken.

Lees verder op de digitale revolutie

Album top 10

Waarom deze post, onbegrijpelijk hoe makkelijk je eigenlijk complete albums met bijvoorbeeld emule kunt downloaden.

Het wordt nog makkelijker/overzichtelijker gemaakt met www.goldesel.tk. Wel even emule installeren..

Wink

Wink is software om handleidingen en presentaties te maken. Het is met name bedoeld om softwarehandleidingen te maken. Je kunt heel eenvoudig screenshots, knoppen e.d. toevoegen. De handleiding kan worden in tal van formaten zoals PDF, Flash, HTML of als EXE.

Bron: www.iTips.nl mijn concurrent ;-)

WinImage 8.0 and MS .vhd files

With 8.0 version WinImage introduces now read/write support for Microsoft Virtual Hard Disk (vHD) format, used by Virtual PC and Virtual Server

Geruchten over nieuwe service van Google: Base

Google zou aan een nieuwe dienst werken, genaamd Google Base, die mogelijk de concurrentie met eBay aan zal gaan. De ontwikkeling werpt nieuw licht op de betaaldienst die Google in de steigers heeft staan.

Lees verder op tweakers: >>

Zoekmachine doorzoekt Nederlandse vacaturesites

Iedereen die op zoek is naar een andere baan weet uit eigen ervaring hoeveel tijd en energie het kost om elke keer op meerdere vacaturesites dezelfde zoekopdracht uit te voeren. De nieuwe site www.werkvinder.nl doorzoekt in één keer circa 90% van alle vacaturesites van Nederland. "Monsterboard is de enige site die wij niet voor onze bezoekers mogen doorzoeken", vertelt Jeroen Bertrams van Werkvinder. "Het is een Amerikaans bedrijf dat hiervoor strenge regels heeft opgesteld".

bron: www.computertotaal.nl

woensdag 26 oktober 2005

Veilig surfen via een USB-stick

Door wachtwoorden en privacygevoelige informatie op een memory-stick te plaatsen kun je veilig internetten. Deze sticks zijn - inclusief software - kant en klaar te koop, maar je kunt ze ook makkelijk zelf samenstellen.

Lees verder op de digitale revolutie

Verlies geen contacten.....ook al verlies je je GSM!


Maak veilig een back-up van al je namen en telefoonnummers op de SIM-kaart in je telefoon. Als je telefoon gestolen wordt, ben je vanaf nu niet meteen al je adressen kwijt. Kopieer ze eenvoudigweg terug op je nieuwe simkaart met dit SIM-backup systeem.

Uitschakelen die pc!

Bedrijven zouden hun medewerkers moeten aansporen hun pc 's nachts uit te schakelen. Uit een studie van Fujitsu Siemens blijkt dat er alleen al in Groot-Brittannië jaarlijks 188 miljoen euro wordt aan stroom wordt verspild door pc's in de slaapstand te laten draaien.

bron: www.telegraaf.nl