Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

zaterdag 11 december 2004

Backup Solutions for your Pocket PC

If you are like me, you live dangerously ... only in the sense that you backup almost nothing. This really isn't a good way to live when installing almost any program could cause problems and incomplete driver updates could require a hard reset

donderdag 9 december 2004

ongein.com

Hoe irriteer je mensen?

Hoe krijg je mensen gek en hoe krijg je ze zover, dat ze denken dat jij gek bent?

1. In de lunchpauze ga je in je geparkeerde auto zitten en richt een fohn op voorbijgaande auto's, om te kijken of ze vaart minderen.

2. Roep jezelf op via de intercom (Vervorm je stem niet).

3. Iedere keer dat iemand je vraagt iets te doen, vraag je:
"Wil je daar mayonaise bij?"

4. Moedig je collega's aan regelmatig stoelendans met je te doen.

5. Zet je prullenbak op je bureau en plak er het label "IN" op.

6. Ontwikkel een onnatuurlijke angst voor nietmachines.

7. Stop drie weken lang koffie zonder cafene in het koffieapparaat. Als iedereen over zijn verslavingssymptonen heen is, schakel je over naar espresso.

8. Beantwoord alles wat iemand zegt met: "Dat denk jij."

9. Sluit alle zinnen af met: "En zo is het voorspeld."

10. Verander de kleur van je monitor zodanig, dat de kleur ervan de hele omgeving oplicht. Blijf volhouden dat je dat prettig vindt.

11. Gebruik nooit meer punten kommas en andere leestekens

12. Probeer zoveel mogelijk te huppelen in plaats van te lopen.

13. Vraag mensen van welk geslacht ze zijn.

14. Geef bij de Mc Drive praatpaal aan dat je je bestelling absoluut wilt meenemen.

15. Zing mee bij de opera.

16. Ga naar een poezie-avond en vraag waarom men niet rijmt.

17. Zoek uit waar je baas zijn/haar kleding koopt en koop precies dezelfde outfits. Draag deze outfits de dag nadat je baas het gedragen heeft. (Dit is vooral effectief als je baas van het andere geslacht is).

18. Stuur e-mail naar de rest van het bedrijf om ze te vertellen wat je aan het doen bent. Bijvoorbeeld: "Als jullie me zoeken? Ik ben even naar het toilet."

19. Hang een klamboe rond je werkplek.

20. Vertel je vrienden vijf dagen van te voren, dat je niet op hun feestje kunt komen omdat je niet in de stemming bent.

21. Vraag aan iedereen of ze zwanger zijn.

AND THE FINAL WAY TO ENJOY PEOPLE:

22. Stuur deze tekst naar iedereen in je adresboek.

woensdag 8 december 2004

Kabelaars/KPN

Dinsdag, 7 december 2004 - De kabelaanbieders hoeven KPN geen toegang tot hun netwerk te verlenen. Dat adviseert de Nederlandse Mededingsautoriteit (NMa).

Lees verder op webwereld

Audioneurosebetaalbare hi-fi

Te jong om al oud te zijn

Kinderen met Progeria ontwikkelen voortijdig verouderingssymptomen die normaal gesproken alleen voorkomen bij oude mensen. Progeria is een genetisch bepaalde aandoening, en de meest ingrijpende onder de verouderingziekten. Kinderen met Progeria worden elk kalenderjaar ongeveer 8 tot 10 levensjaren ouder. De gemiddelde levensverwachting is 13 jaar. Progeria-kinderen komen ook nooit in de puberteit en ontwikkelen geen geslachtshormonen.

Foto Album Michiel

Belasting tip

Als in de persoonlijke omstandigheden iets is veranderd (bijvoorbeeld: u bent alleenstaande ouder geworden) dan is het raadzaam een T-biljet (met de T van terugave aan te vragen), want de kans dat u belasting terugkrijgt is groot.

Metro

Website van het Jaar

De Website van het Jaar is de enige echte publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de eigenaar van de meest favoriete website. Dit jaar werd de verkiezing gehouden van 1 t/m 30 november 2004. Het Nederlands publiek bracht massaal haar stem uit op 100 genomineerde sites in 10 categorieƫn. Op 7 december zullen de prijzen worden uitgereikt aan de winnaars. Na deze datum kan je hier de uitslag vinden.

Robin Williams over Bush

George W. Bush een lezing laten houden over zakelijke ethieken is hetzelfde als een leprapatient die je gezicht een massagebeurt geeft. Geen goed plan dus in mijn optiek.?

BNN verklapt einde films via eigen site

WIE TE DRUK is om naar de film te gaan, maar toch mee wil praten, kan sinds kort terecht op de website van jongerenomroep BNN. Een klik op de Movie Spoilers (film bedervers) en de ontknopingen van de laatste films zijn te lezen. Houdt men normaal het plot achter voor de lezer, BNN kent geen geheimen.

Metro

dinsdag 7 december 2004

Nederlandstalige Firefox 1.0 is uitgebracht !

Na lang wachten is nu eindelijk de officiƫle Nederlandse vertaling van Firefox 1.0 verschenen die van getfirefox.com afgehaald kan worden. Als niet automatisch de Nederlandse versie geselecteerd wordt kan op deze pagina ook voor de Nederlandse versie gekozen worden.

maandag 6 december 2004

OpenOffice.org 1.1.4

OpenOffice.org heeft onlangs de eerste release candidate van de OpenOffice.org 1.1.4-officesuite beschikbaar gesteld.