Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

vrijdag 7 januari 2005

Microsoft Partner Pack for Windows XP

The Partner Pack is the ultimate application package for your Windows XP PC. Install this package and you will be able to play new games and have more fun, explore the internet in new ways, keep in touch and share information with friends and family, better protect your PC and do more with tools and desktop utilities. You can download this software package for free.

Het terugzetten van gewiste bestanden

Je kent het probleem vast wel, je hebt per ongeluk een bestand gewist en in de prullenbak is deze al niet meer terug te vinden. Gelukkig is weg niet altijd weg!

bron: DDR

Gratis je PC online op virussen scannen

Naast de te downloaden virusscanners zijn er ook websites die je PC op virussen controleren. Het voordeel is dat je dan altijd de beschikking hebt over de laatste definities zonder dat je deze hoeft te downloaden.

Microsoft lanceert gratis AntiSpyware

Microsoft heeft o­nlangs Giant's Antispyware overgekocht. Met deze overname wil Microsoft ook zelf bescherming bieden tegen spyware voor het Windows Platform. In ruil voor 6,23 Megabyte diskruimte kan je nu reeds de betaversie installeren en testen. In de tool zit natuurlijk ook een automatische updatefunctie, en je kan ook zelf nieuwe spyware doorgeven aan Microsoft support.

Wederom verhoging snelheid chello

Enkele maanden geleden werden de snelheden van de abonnementen chello classic en chello plus fors verhoogd. De abonnementen chello starter, easy en light bleven echter ongewijzigd. Goed nieuws nu voor de abonnees van deze laatste drie genoemde abonnementen, de snelheden worden namelijk verhoogd!"Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen direct gebruik maken van deze nieuwe snelheden.", aldus Diederik Karsten (managing director UPC).
Hiermee toont UPC aan zeer flexibel te zijn met het invoeren van nieuwe snelheden over het kabelnetwerk

Chelloo

woensdag 5 januari 2005

Thousands of free pictures for you

Every day, tens of thousands of high-quality pictures are posted to Internet newsgroups. Free pictures covering a wide variety of topics in a high quality are waiting for you.

Alleen op de wereld

Zich van niets bewust of .....OP HET PATONG-STRAND in Thailand is een enkele toerist te vinden. Veel toeristen hebben hun vakantie geannuleerd of elders in Thailand geboekt. In Patong wordt hard gewerkt om de puinhopen op te ruimen.

Just Another Wiki - Bloglendar

Bloglendar is a script that generates a calendar navigation panel for Blogger (one of the blogs). If don't know what Blogger is, you probably don't need it.

dinsdag 4 januari 2005

Small is beautifull

Guide to very small software for your PC. Also Palm and Os X whatever that may be.

Eén op de vier internetters bezoekt weblogs

Weblogs zijn in 2004 bij een kleine groep internetters snel populairder geworden. Ruim een kwart van de internetters bezoekt wel eens een weblog.

Van naaktfoto's tot moordpartijen

Waar ging uw belangstelling het afgelopen jaar naar uit? Overduidelijk níet naar erp en chipsets. Wél naar naaktfoto's, blote borsten en onthoofdingen.

Lees verder op webwereld

maandag 3 januari 2005

Recap blogs D.I.S.K.

December 2004 blogs

Kettingbotsing op A50

ONGEVAL Op de A50 in de richting van Zwolle naar Apeldoorn zijn vlak na de jaarwisseling tientallen voertuigen op elkaar gebotst. Volgens het KLPD was het door de dichte mist moeilijk in te schatten hoeveel voertuigen precies betrokken waren bij het ongeval dat vlak voor het knooppunt Beekbergen gebeurde. Enkele personen zijn gewond geraakt, de ernst van de verwondingen is nog niet bekend. Eén voertuig vatte vlam, maar werd door de brandweer geblust. De A50 was tussen Vaassen en Apeldoorn-Noord even afgesloten. Ook in de rest van het land moest het verkeer rekening houden met dichte mist.

PS: Als ik niet naar mijn vrouw had geluisterd ....
Ik wilde namelijk na de jaarwisseling vetrekken van mijn zwager, maar mijn vrouw wilde ivm de kleine toch voor de jaarwisseling naar huis.

Metro

In één keer alle codecs

Welke mediaspeler je ook gebruikt, standaard kun je niet alle audio- videoformaten afspelen. Hiervoor zijn zogenaamde codecs nodig, een soort drivers die ervoor zorgen dat de mediaspeler de bestanden kan omzetten naar muziek.

Installeer de K-Lite Codec Pack op je PC en je zal niet snel meer geconfronteerd worden met media formaten waarmee je computer niet overweg kan