Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

vrijdag 10 juni 2005

MSN blockchecker !

Test hier of iemand jou geblokkeerd heeft! Je ziet onmiddelijk de status van de persoon. Als deze op 'online' staat terwijl hij/zij in jou lijst offline is, ben je geblokkeerd! Nieuw: als de user online is, zie je ook meteen de nick!

De knip is leeg!!!

Steeds meer lezers van de Telegraaf.nl hebben een lege portemonnaie en ze ergeren zich dan ook groen en geel als Haagse heren publiekelijk beweren dat de Nederlandse consument zijn hand op de knip houdt. "De knip is leeg!!!", zo reageren de lezers massaal. Veel lezers vragen zich af hoe het mogelijk is dat Nederland drieƫneenhalf jaar geleden het "beste jongetje van de klas" was en nu "het slechtste jongetje van de klas".

Pringles wi-fi antenne

De Cantenna is gewoon een laag geprijsde versie van de lange afstandsrichtantennes die door wireless internet providers en mobiele telefoonbedrijven worden gebruikt. De Cantenna is ideaal geschikt voor het zenden of ontvangen van draadloze signalen in de 2,4 GHz ISM-band (802.11b). Met uw eigen Cantenna kunt u het bereik van uw wireless netwerk vergroten, of connecten met andere wireless netwerken bij u in de buurt.

maandag 6 juni 2005

Microsoft's AntiSpyware

Microsoft heeft o­nlangs Giant's Antispyware overgekocht. Met deze overname wil Microsoft ook zelf bescherming bieden tegen spyware voor het Windows Platform. In ruil voor 6,23 Megabyte diskruimte kan je nu reeds de betaversie installeren en testen. In de tool zit natuurlijk ook een automatische updatefunctie, en je kan ook zelf nieuwe spyware doorgeven aan de support van Microsoft

Na enkele tests van verschillende sites blijkt wel dat Microsoft's AntiSpyware best wel eens komaf zou kunnen maken met de concurrentie; zo bleek o­nder andere dat daar waar Ad-Aware en Spybot soms nog spyware niet terugvindt AntiSpyware wel alarm slaat.

Je hoeft momenteel (nog) niet te betalen voor dit pakket, en het lijkt er ook op dat dit in de toekomst niet zal moeten gebeuren. Je kan de software gratis downloaden door een klikje te geven op o­nderstaande link.

http://download.microsoft.com/download/8/1/5/815d2d60-49b5-44dc-ae35-fca2f2c6f0cc/MicrosoftAntiSpywareInstall.exe