Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

vrijdag 15 oktober 2004

Voor op kantoor (tuxx)

Deze website verzamelt alles wat handig is voor op kantoor. Soms in de vorm van hyperlinks naar andere pagina's, maar vaak ook in de vorm van tabellen en lijstjes. Je vindt er o.a. telefoonboeken, conversieprogramma's, woordenlijsten en vakantiedata. Een heel praktische site

De trofee Dom Bontje 2004

Stem op! dombontje.nl is gisteren de verkiezing tot "Dom Bontje 2004", gestart, de eerste verkiezing die een bijdrage kan leveren aan de vermindering van dierenleed.Bont voor Dieren heeft tien bekende Nederlanders genomineerd voor deze titel, waaronder Victoria Koblenko, Maik de Boer en prinses Maxima . Met Koningin Beatrix in de top tien naast Maxima heeft de Koninklijke familie de twijfelachtige eer de best vertegenwoordigde familie te zijn in de Dom Bontje hitlijst. De genomineerden dragen bont en/of hebben zich dom uitgelaten over bont in de media. Bezoekers van de site kunnen ook zelf een BN-er nomineren.

Volledig artikel: telegraaf

woensdag 13 oktober 2004

Paar erg leuke fun pics

Fun Pics

Staking kost per dag 100 miljoen

MKB-Nederland waarschuwt naar aanleiding van de staking morgen in het openbaar vervoer dat een dag staken de BV Nederland rond de 100 miljoen euro kost. Dit dagelijkse schadebedrag stijgt sterk als economische activiteiten langer achter elkaar stilliggen. De werkgeverskoepel doet een laatste oproep aan premier Balkenende de ruzie met de vakbeweging snel te sussen om verdere schade aan de ?toch al haperende? economie te voorkomen. "Balkenende moet de regie weer in handen nemen en gaan praten met de vakbeweging", zo zei voorzitter Loek Hermans van MKB-Nederland gisteren. De vakbeweging legt morgen al het treinverkeer en het streekvervoer in het land plat. Hetzelfde geldt voor het busvervoer in Rotterdam, Utrecht, Groningen, Maastricht en Nijmegen. In andere grote steden, zoals Amsterdam en Den Haag, rijden metro, tram en bus wel gewoon. De komende weken volgen nog landelijke stakingen bij de politie, in de zorg, metaalsector en postverwerking. De werkgevers verwachten helemaal niets van de bemiddelingspoging door Van der Knaap.

bron: Telegraaf

Wordt steeds gekker

Moord op meisje schokt Palestijnen én Israëliërs

RAFAH, woensdagEen 13-jarig Palestijns meisje dat, toen ze al gewond op de grond lag, met een salvo uit een automatisch geweer door een Israëlische soldaat werd afgemaakt, heeft in de Gazastrook én in Israël voor afschuw gezorgd. Knesset-lid Jossie Sarid eist dat het onderzoek naar de doodsoorzaak uit handen van het leger wordt genomen, een drastische afwijking van de gangbare procedure.

Zelfs voor de geharde dokters in het Rafah-vluchtelingenkamp was de confrontatie met het levenloze lichaam van de dertienjarige Iman Alhamas een schok. ?We hebben twintig kogels uit haar lichaam gehaald en haar handen waren gebroken van de kogels. Kennelijk heeft ze geprobeerd de salvo nog af te weren. Er zijn ook kogels dwars door haar lichaam gegaan?, vertelt de directeur van het plaatselijke ziekenhuis in Rafah, dokter Ali Moesa.

bron: telegraaf