Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

zaterdag 10 april 2004

Jiskefet

HILVERSUM, zaterdag
Jiskefet keert per 16 mei terug op de VPRO-televisie met tien nieuwe afleveringen.
Over de inhoud valt nog niks te zeggen, beweren de programmamakers Kees Prins, Michiel Romeyn en Herman Koch, die al veertien jaar met wisselend succes als Jiskefettrio samenwerken.
Het enige zekere is dat de ondefinieerbare humor ook in de nieuwe reeks weer hoogtij viert.

woensdag 7 april 2004

Broodje aap II j/n

LONDEN - Een vrouw in een dorpje in Mexico heeft met een keukenmes een keizersnede bij zich zelf uitgevoerd en een levend kind ter wereld gebracht. Dit hebben artsen, naar wie de vrouw later werd gebracht, dinsdag gemeld. Het is voor zover bekend het eerste geval van een zelf toegepaste keizersnede waarbij zowel het kind als de moeder zijn blijven leven.

De 40-jarige vrouw woonde in een dorp zonder elektriciteit en stromend water. Het dichtbijzijnste ziekenhuis, in de plaats San Pablo, lag op een afstand van acht uur autorijden. Bij een vorige zwangerschap verloor zij haar kind omdat de baby er niet op een natuurlijke manier uitkwam. Toen ook dit nieuwe kind moeite bleek te hebben geboren te worden, nam de vrouw drie glazen sterke drank in en sneed vervolgens zelf haar buik open. Het nieuwgeboren jongetje ademde direct en zette het op het huilen.

Vlak voordat de moeder het bewustzijn verloor, kon zij nog aan een ouder kind vragen om een plaatselijke verpleegster te waarschuwen. Deze naaide de wond met een katoenen draad dicht en regelde vervoer naar het ziekenhuis.

Bron: telegraaf

dinsdag 6 april 2004

Voor de radar verkenners onder ons

1 jaar geleden had ik nog alle spullen van libanon netjes in mijn plunjezak op zolder, ja zelfs mijn aantekening van de radar opleiding. Maar onlangs heb ik bijna alles weggegooid op verzoek van mijn vrouwtje :-(
Maar verder is het een schatje...

DAF YP408 RDR

Computertotaal forum

Ik ben al een paar jaar een zeer tevreden gebruiker en lid van HCCnet en Computertotaal. Elke keer als dit PC blad door de brievenbus valt, wordt deze direct uitvoerig doorgespit. Vaak put ik hier mijn kennis uit en daarom is het eigenlijk voor elke Novice computer gebruiker een must om regelmatig een dergelijk blad te kopen om op dit computer gebied op de hoogte te blijven.

Iedereen baalt uiteraard als er weer een hardware en of software probleem optreedt. Het is vaak dan ook ontdoenlijk om zelf hier uren aan te besteden terwijl er misschien honderden andere mensen allang een oplossing voor jouw probleem hebben en die ook nog in een forum te vinden zijn. Uiteraard je raad het al ik gebruik zelf regelmatig het computertotaal forum

Voor adsl gebruikers zie ook adsl-online.net of ga direct naar het adsl-online forum

Je eigen startpagina met Favos.nl

Bouw, onderhoud en promoot je eigen unieke Startpagina, zonder technische kennis, zonder software, en zonder eigen domeinnaam. jouwpagina heeft ook een dergelijke service alleen als je geen reclame op je pagina wilt, moet je ervoor betalen. Mijn voorkeur gaat uit naar Favos.nl. die met mnder reclame ook uit de voeten kan. Ben wel benieuwd hoelang ze dit zullen volhouden. Ja ja ik kon het niet laten en heb zelf ook eigen start pagina's. en straks bij favos

Even een reis geboekt

Wilde eerst naar hotel Burj Al Arab in Dubai. Achteraf gezien een beetje teveel van het goede vooral omdat onze tuin nog een opknapbeurt nodig heeft, we aan een nieuwe keuken toe zijn en mijn vrouw graag een ander autootje wil. Oh ja mijn zoon wil graag een eigen home theater, computer en op vakantie met het vliegtuig.

Maar we hebben hopelijk een goed alternatief gevonden, hotel blue dreams vlak bij de mooie havenstad bodrum in turkije. Wel even onderzocht of dit hotel goede recencies had