Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

donderdag 15 maart 2007

Grootste (her)ontdekking sinds de tandenborstel

What's in a name? Heel veel zo blijkt. Bij het woord "tongschrapen" denkt men spontaan aan een of ander Afrikaans ritueel waarbij de tong tot bloedend moes toe wordt geschuurd. Wel, dat is het dus niet. "Tongreinigen", het woord dat de fabrikanten van tongschrapers (wat is het nu?) gebruiken, leunt veel dichter aan bij de realiteit. Probeer het dus niet met een scheermes. Daarmee is een eerste misverstand uit de weg geruimd. Toch wordt dit artikel er daarom niet minder relevant op. In tegendeel, vooral u, bier- en colazuipende medemens, moeten nu verderlezen. U dacht dat tandenpoetsen en flossen voldoende was? Vergeet het, want dat is dweilen met de kraan open.

dinsdag 13 maart 2007

Future Music Charts

Future Music Charts is in april 2005 opgericht door Michael (Mike) Hens, een muziekfanaat in-hart-en-nieren. Al op zeer jonge leeftijd spaarde hij wekelijks de Top 40-blaadjes. Op een gegeven moment was het zelfs zo erg dat de Top 40-lijn werd gebeld om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwe rangen en standen. Maar met de introductie van internet ging een hele nieuwe wereld open. Er bleek zoveel meer muziek te zijn. En zoveel goede muziek die hier de hitlijsten niet eens in komt.

Tuning door middel van de powerbox

U waardeert uw SDi/TDi door haar zuinigheid, maar u vindt haar vermogen net iets te laag. Dan biedt de Powerbox het verlossende antwoord waarop u al zo lang wacht. Dit kleine doosje is werkelijk revolutionair en verhoogt het vermogen en het koppel van uw motor met zo'n 25%. Revolutionair want de TDiPowerBox wordt geleverd met een originele aansluiting die in uw voertuig past. U sluit de Powerbox in een handomdraai aan, zonder dat er in de bedrading geknipt hoeft te worden. De PowerBox wijzigt enkel de elektronische gegevens naar de motor en niet de druk van uw turbo(TDi). Alles verloopt binnen de grenzen van de toegestane afwijking, zodat eventuele schade aan de motor helemaal uitgesloten is. FH Technic levert sinds 2001 al powerboxen met als gevolg zeer veel tevreden klanten.Zie ook het forum van de tdisite en uiteraard ook wat nadelen

[ no-install.com ]

The one and only portal for portability.

Here you will find software applications like Firefox Webbrowser, Thunderbird Email, Trillian instant messenger, Abiword word processor and many more that you can run from just about any removable media such as USB, CD-ROM, Compact Flash, Memory Stick, etc with little to no installation required.

This means you do not need to install the applications on your computers local hard drive but instead, take it with you wherever you go saving your preferences and files no matter what computer your on. You''ll also find articles containing tips and tricks to getting these applications onto your portable media and customizing them to your personal needs.

maandag 12 maart 2007

TomTom one winnaar

De TomTom One Europe is het beste navigatiesysteem en verslaat met zijn grote gebruiksgemak en goede routeaanwijzingen de acht andere navigatiesystemen in deze test. Bovendien is hij een van de goedkoopste.


Bron ANWB

Mijn werkgebied: Vraag naar testers neemt toe

Steeds meer projecten, outsourcing en het serieuzer worden van het vak zorgen ervoor dat testers erg gewild zijn in de markt. Vooral testers met twee tot vier jaar werkervaring zijn lastig te vinden.

Lees verder in de computable

zondag 11 maart 2007

How To Clean An Infected Computer

Wel een oud artikel, maar zeker het lezen waard

Waarschuwingsdienst.nl

Dit is een gratis dienst van de Nederlandse overheid. Waarschuwingsdienst.nl is een bron van informatie over veilig internetten en geeft voorlichting en adviezen over computerbeveiliging. Daarnaast waarschuwt deze dienst tegen computervirussen, wormen en beveiligingslekken in software.

Keepass, wachtwoord database

Keepass bundelt al je paswoorden voor allerlei toepassing in één database en beveiligt deze met één wachtwoord of bestand. Ideaal voor FTP-accounts, e-mailprogramma's, login voor besturingssytemen enz.

Kan echt niet meer zonder

Daemon Tools

Daemon Tools emuleert CD- en DVD-stations. Kan gebruikt worden om ISO of andere images te laden zonder het schijfje te moeten branden. Is enkel gratis voor persoonlijk gebruik en het is aan te raden om de advertentiebalk niet mee te installeren.