Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

dinsdag 12 augustus 2008

CSL Notebook Best Buy Guide juli 2008

In iedere Notebook Best Buy Guide beginnen we met een introductie waarin duidelijk wordt waarvoor de laptop is. Aan de hand daarvan stellen we ook het budget vast en de eisen aan het totaalpakket. De gebruiker of moderator die verantwoordelijk is voor zijn Notebook BBG gaat dan op jacht naar geschikte notebooks.

bron: tweakers.net

RocketDock

RocketDock is een gratis programma om mee te navigeren doorheen uw computer. Het leuke hieraan is dat het ook grafisch zeer mooi is ... Wij hebben RocketDock ontdekt bij de installatie van Vista Inspirat 2.

bron: onderwijsweb

Afgeslankte Vista?

vLite 1.1 is een freeware programma waarmee de installatie van Windows Vista flink afgeslankt kan worden.Vlite kan onnodige features verwijderen van de dvd, bijvoorbeeld Internet Explorer, Windows Mail en de Windows Firewall. Ook is het met deze gratis software mogelijk om vooraf patches, drivers en service packs toe te voegen.Zodra je alle veranderingen hebt aangebracht wordt er een iso-bestand gemaakt door vLite die vervolgens gebrand dient te worden.

bron: computeridee

Gratis email backup

E-mail is niet meer weg te denken uit ons leven. Het back-uppen van uw mail of overstappen naar een ander programma was tot voor kort geen sinecure. Het gratis MailStore Home biedt u de helpende hand en maakt het mogelijk om eenvoudig uw mailberichten te back-uppen en te exporteren.

bron: computertotaal