Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

vrijdag 4 november 2005

Top 40 beste Video Clips

www.clippagina.nl

Een op vijf tieners heeft blog

Meer dan de helft van de schoolgaande tieners met internettoegang publiceert online. Dat gebeurt in de vorm van webpagina?s met kunst, foto?s en verhalen. Ongeveer eenvijfde houdt een weblog bij.

Lees verder op de telegraaf

donderdag 3 november 2005

Tweakers.net Best Buy Guide: November

Voor de maanden november en december heeft Tweakers.net weer een geactualiseerde Best Buy Guide samengesteld, bedoeld om de tweaker te adviseren bij het samenstellen en aanschaffen van een computersysteem .

Best Product Strategy

November 2, 2005 ? SSA Global? (NASDAQ: SSAG), a leading provider of extended enterprise solutions and services, today announced that the company has won the 2005 Software Industry Award in the category of Best Product Strategy. The award was presented by Software Business magazine at its annual conference in Tampa, Florida on November 1.

My employer....

woensdag 2 november 2005

Het zal je maar gebeuren, wel goed nieuws!

Dit moet je lezen, dit is waarschijnlijk de natte droom voor iedere porscheliefhebber.

Ik ben al verschillende jaren verliefd op alles wat porsche is en dan voornamelijk op de oudere modellen. Enkele maanden geleden zag ik een heel mooie 911 2.4T staan. Ik vertelde het meteen aan mijn vrouw en zij zag hem ook wel zitten. Ik maakte zo snel mogelijk een afspraak om hem eens van wat nader te bezichtigen. Tot mijn grote spijt moest ik meer dan een week wachten. Op de koop toe belde de man mij 2 dagen later terug dat de auto verkocht was. Ik was er werkelijk de kop van in en mijn vrouw heeft het mogen horen hoor!

Vorige week was het mijn verjaardag en wat krijg ik van mijn vrouw??? In een mooi cadeautje vind ik een porsche onderhoudsboekje, 2 nummerplaten, de verzekering en het inschrijvingsbewijs.

Ik had van mijn vrouw die bewuste porsche cadeau gekregen !!!

Ik kon mijn ogen werkelijk niet geloven. Ze was mij voor geweest en had mij gedurende 4 maanden aan het lijntje gehouden. Fantastisch toch. Toen ik het aan mijn vrienden en klanten vertelde konden ze het allemaal echt niet geloven en wilden ook allemaal zo'n vrouw