Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

woensdag 2 november 2005

Het zal je maar gebeuren, wel goed nieuws!

Dit moet je lezen, dit is waarschijnlijk de natte droom voor iedere porscheliefhebber.

Ik ben al verschillende jaren verliefd op alles wat porsche is en dan voornamelijk op de oudere modellen. Enkele maanden geleden zag ik een heel mooie 911 2.4T staan. Ik vertelde het meteen aan mijn vrouw en zij zag hem ook wel zitten. Ik maakte zo snel mogelijk een afspraak om hem eens van wat nader te bezichtigen. Tot mijn grote spijt moest ik meer dan een week wachten. Op de koop toe belde de man mij 2 dagen later terug dat de auto verkocht was. Ik was er werkelijk de kop van in en mijn vrouw heeft het mogen horen hoor!

Vorige week was het mijn verjaardag en wat krijg ik van mijn vrouw??? In een mooi cadeautje vind ik een porsche onderhoudsboekje, 2 nummerplaten, de verzekering en het inschrijvingsbewijs.

Ik had van mijn vrouw die bewuste porsche cadeau gekregen !!!

Ik kon mijn ogen werkelijk niet geloven. Ze was mij voor geweest en had mij gedurende 4 maanden aan het lijntje gehouden. Fantastisch toch. Toen ik het aan mijn vrienden en klanten vertelde konden ze het allemaal echt niet geloven en wilden ook allemaal zo'n vrouw