Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

vrijdag 16 juni 2006

Winkel overzicht voor vertrouwd online winkelen

Zit je wel op de juiste plek?

Douglas Top 10 heren geuren

Biertest


DE BIERPRODUCENTEN draaien op volle toeren: tijdens de wereldkampioenschappen voetbal wordt menig liter weggedronken. Maar met welk biertje in de hand kijk je het lekkerst naar Oranje? Een huis vol studenten, goed voor een wekelijkse bierconsumptie van vijftien kratten, testte blind tien verschillende merken. De commentaren waren verre van mals.

Gratis abo op de digitale revolutie

Lees de uitgave van 15 juni hier online, of neem een gratis abonnement op dit gratis magazine vol surftips en informatie over computers, gadgets en gratis software.


bron: www.dedigitalerevolutie.nl

Feedreader 3.04 (update)

Feedreader is een RSS- en Atom-lezer voor Windows 2000 en hoger, die beschikbaar wordt gesteld onder de GPL-licentie. Het programma biedt diverse opties om de layout naar eigen wens aan te passen, evenals de gegevens die in de diverse feeds staan naar eigen wens worden weergegeven. Feedreader is ook in staat om een filters toe te passen op feeds, ook wel bekend als een smartfeed.

donderdag 15 juni 2006

De meest complete fotosoftware

Photomeister is een verbluffend complete gratis fotosoftware. Je kunt er foto's mee beheren, bewerken, printen, op het web publiceren, fotoalbums mee maken enz. enz

Bron: www.dedigitalerevolutie.nl

Google start test met webalbum voor Picasa

Google heeft vandaag een nieuwe feature gepresenteerd voor de fotosoftware Picasa: Picasa Web Album. Met behulp van dit stukje software is het mogelijk foto's op een Windows-computer te organiseren, te waarderen, eenvoudige aanpassingen aan de foto's te doen en te delen met anderen. Het verder verspreiden van foto's kon via Picasa tot op heden alleen via e-mail of via een weblog, en Web Album voegt daar nu de optie aan toe om foto's online te publiceren bij Google. Het uploaden van foto's is, aldus Googles Adrian Graham, erg eenvoudig: het selecteren van de bewuste foto's en het drukken op een knop is voldoende om de foto's online te laten verschijnen. In totaal is ruimte voor 250MB aan foto's.

Bron: www.tweakers.net

maandag 12 juni 2006

TV op Pocket PC

Philips heeft een DVB-H ontvanger getoond die is ingebouwd in een SDIO kaart. Via de kaart is het mogelijk om op een Pocket PC digitale televisie te ontvangen.