Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

vrijdag 2 juli 2004

abonnement of prepaid

Wanneer wordt een abonnement voordeliger dan prepaid?
Vuistregel: de prijs per maand van het goedkoopste abonnement met een belbundel, gedeeld door de prijs per minuut van uw prepaid beltegoed. Dit geeft de tijdsduur die u ten minste iedere maand moet bellen om goedkoper uit te zijn met het abonnement"

donderdag 1 juli 2004

Pixum - People & Pictures - Frankrijk 2004

Frankrijk 2004. Zeer mooie vakantie foto's van goede vrienden. Met een pas nieuwe fiat panda direct ff 6400 km langs de west kust van frankrijk t/m spanje tuffen en dan weer terug naar het saaie nederland.

Vakantie Bodrum Turkije Juni 2004

22 juni jl. met vrouw Sybille en zoontje Beau van 4 afgereisd voor 8 dagen naar het All Inclusive Hotel: "Club blue dreams" in Bodrum Turkije.

Ik ben niet snel tevreden maar het was echt een onvergetelijke vakantie. Ongelofelijk, alles was echt erg goed geregeld en vooral de reis was super goedkoop! Club blue dreams is gebouwd tegen een berg helling (heel veel trappen) en dus zeer ongeschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Wil je meer weten over dit aantrekkelijke hotel lees vooral de reis verslagen en reacties op de site van vakantie wijzer. Zoek je info over het hotel kijk dan op clubbluedreams en uiteraard onze vakantie foto's zijn ook het kijken waard


De reis heb ik geboekt via suntrex

Afdelings uitje

Was erg gezellig! Adriaan en Gerco wanneer gaan we weer?