Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

zaterdag 20 mei 2006

WebDwarf - WYSIWYG webeditor

WebDwarf of is een programma waarmee je ook zonder html-kennis een website kunt bouwen. De opzet is totaal anders dan bij andere editors.

WebDwarf is namelijk heel erg visueel gericht. Plaatjes en teksten zijn objecten die je over het scherm kunt schuiven tot alles op de juiste plek staat. Deze website-editor is dan ook zeer geschikt voor wie pagina's met veel foto's, tekeningen en andere grafische afbeeldingen wil samenstellen. Kennis van html is daarbij niet nodig.

Lees verder op De Digitale Revolutie

woensdag 17 mei 2006

Xbox 360 gekraakt!

Een hacker met de naam commodore4eva heeft een manier gevonden om de firmware te flashen waarna er gekopieerde spellengespeeld kunnen worden.

Lees verder op webwereld

Little brittain

Echt hilarisch!, erg leuke scetches uit de little brittain stal.

maandag 15 mei 2006

Best Buy Guide: editie mei 2006

Voor de maanden mei en juni heeft Tweakers.net weer een geactualiseerde Best Buy Guide samengesteld, bedoeld om de tweaker te adviseren bij het samenstellen en aanschaffen van een computersysteem. De systemen zijn gericht op de tweaker, waarbij rekening wordt gehouden met diverse budgetten en toepassingen. Je vindt de guide hier.

Voormalig Baan opnieuw prooi overname

ERP-leverancier SSA Global, eigenaar van onder andere het voormalige Baan, is opgeslokt door concurrent Infor. De nieuwe combinatie wordt de derde grootste ERP-leverancier ter wereld, na SAP en Oracle.

lees verder