Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

donderdag 14 december 2006

Shark E-Mail Extractor

Of u nu spam wilt gaan verzenden (niet doen, hoor, daar houden wij niet van) of gewoon een overzicht wilt van alle e-mailadressen die waar dan ook op uw pc staan, Shark E-Mail Extractor is hét programma om daarvoor te gebruiken. U kunt het loslaten op bestanden, mappen, complete (netwerk)schijven of cd/dvd-roms. Het programma tovert niet snel maar wel grondig elk adres te voorschijn. Laat u het bijvoorbeeld los op de map waar uw mailprogramma zijn data bewaart, dan krijgt u een keurig gesorteerde lijst van iedereen met wie u ooit mailcontact hebt gehad.

Download

Super

Flash Video is één van de vele, vele videoformaten die in omloop zijn. Uiteraard maakt de afwezigheid van eenvoudige videostandaards het leven van de pc-gebruiker er niet gemakkelijker op. Wie een bestand van het ene type naar het andere wil converteren, zoekt zich vaak suf naar het juiste (gratis) gereedschap. Er is een mooie oplossing genaamd Super. Super is een bijna universeel conversieprogramma voor video. Het programma slikt onder meer videoformaten van mobieltjes (zoals 3gp), avi, asf, mov, wmv, mpeg1, mpeg2, I-Podvideo, RealMedia en de al genoemde flv. Elk van deze bestanden kunt u converteren naar bijna elk ander formaat. Da's een kwestie van invoerbestanden selecteren, uitvoerformaat aangeven en uitvoeropties instellen. Bij dat laatste wordt u geholpen doordat het programma geen externe onderdelen opent maar u gewoon de belangrijkste instellingen rechtstreeks laat kiezen. Hierna gaat het programma aan de slag en worden alle opgegeven video's automatisch verwerkt. Het converteren van video's is nog nooit zo makkelijk geweest.

VILoader

Heel wat mensen brengen regelmatig een bezoek aan YouTube om daar mooie of leuke videoclipjes te bekijken. Maar: hoe krijgt u die leuke filmpjes in uw bezit? VILoader is een piepkleine uitbreiding voor het Windows Register waarmee u extra functionaliteit aan Internet Explorer (of Firefox of Opera via een apart programmaatje) toevoegt. Ziet u een leuke clip op YouTube, dan rechtsklikt u op de mini-afbeelding en kiest voor Video Opslaan. Er opent zicht een nieuw venster met downloadlink en daarmee haalt u het filmpje binnen. Via YouTube ontvangt u Flash videobestanden (flv).

bron: www.computeridee.nl

SKOEPS.NL


SKOEPS.NL is nieuws in beeld door ooggetuigen. Op het moment dat het gebeurt. Nieuws om de hoek, en -als eerste- het grote nieuws.Triple IT bouwde de website. Zie ook dit artikel op planet.nl.

woensdag 13 december 2006

DriveImage XML

DriveImage XML is een programma om een identieke kopie van een harde schijf te maken. Alle instellingen, drivers, register e.d. worden letterlijk overgenomen. Zo wordt de PC waar de image naartoe wordt gekopieerd een kloon van de eerste PC.