Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

vrijdag 8 oktober 2004

Lijst met neppalen in omloop

Mensen, stop aub met het verspreiden van deze lijst. Mochten wij hem krijgen in onze mailbox dan zal deze zonder antwoord worden verwijderd.

Mijn excuses. Ook ik ben er ingetrapt !

Bron: flitspaal.nl

donderdag 7 oktober 2004

Nieuwe politievideo cameras!Een gewaarschuwd mens betaald niet teveel!

Er worden video cameras geplaatst die niet meer met het oog of op de stinger te herkennen zijn. Op grond van de nieuwe wetgeving kunnen hierdoor nog meer overtreders van de maximum snelheid worden geverbaliseerd. Ook het dicht op de voorganger rijden en het rechts inhalen kunnen hiermee geregistreerd worden.

Met deze video-beelden zullen overtreders nu nog zwaarder en sneller worden bestraft. (D.W.Z. BINNEN 4 DAGEN EEN PROCESVERBAAL IN DE BUS.)

Voor lijst click hier

woensdag 6 oktober 2004

Expat survival guide (eng.)

The Netherlands, it's likely you are feeling somewhat overwhelmed. Apart from a new culture and language to cope with, in your first few weeks here you will have to sort out a host of practical things: somewhere to live, your finances, permits and papers, and maybe a school for your children and a job for your partner. This new edition of the Expat Survival Guide will give you a starting point: the basic information you need, plus plenty of phone numbers for companies and organisations that can help you out.

Also have a look at the D.I.S.K.-expat link site as well.

bron: Expatica.com

Brander-bedrijf geeft dvd-boekje weg

Ook weleens een leuk film-avondje gepland om erachter te komen dat de dvd-speler het schijfje niet kan lezen? Of een brander die weigert omdat hij de dvd niet herkent?

Het boekje is Engels, maar wel (we blijven Nederlanders) gratis. U vraagt het aan door een e-mail met naam en adres naar info@nu-europe.com te sturen. Downloaden kan overigens ook.

Weblogforum.nl

Leuk initiatief. Kunnen webloggers nogmeer hun ei kwijtTopper Kameroen afgelast

VOETBAL In Kameroen is dit weekeinde de voetbaltopper tussen de twee koplopers in de eredivisie afgelast, omdat de politie in een bui van stijfkoppigheid tien spelers van het bezoekende Racing Bafoussam met de wapenstok had toegetakeld. De voetballers hadden zoveel last van hun verwondingen, dat zij niet in staat waren in het veld aan te treden tegen het thuisspelende Union Douala. Het hardhandige optreden van de politie had een zeer onschuldige aanleiding. De selectie van Racing Bafoussam wilde het stadion binnengaan door de ingang, die volgens de agenten uitsluitend was bedoeld voor de spelers van de thuisclub.

Bron: Metro

dinsdag 5 oktober 2004

Madonna playbackt op podium

Elton John vindt dat Madonna haar fans bedriegt, omdat ze op het podium zou
playbacken. "Iedereen die op het podium playbackt terwijl je 111 euro hebt laten betalen
voor een kaartje, zou neergeschoten moeten worden."

bron: Metro

maandag 4 oktober 2004

Chatten van 20:30 - 21:30 bij Teleac

Te weinig beweging in combinatie met ongezonde voeding levert voor kinderen grote gevaren op: diabetes, hart- en vaatziekten motorische stoornissen en overgewicht. Daarom besteden Teleac en Schooltv in nauwe samenwerking met het Voedingscentrum aandacht aan het thema gezond gedrag.

Heeft de school de taak om kinderen een gezonde levensstijl aan te leren of is dat uitsluitend een taak van de ouders? In het programma Op je brood staat deze vraag centraal maar ook in de chat die Teleac organiseert.

Wat is uw mening?