Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

donderdag 16 juli 2009

Panna Events

Panna Events is in Nederland en sinds 2008 ook in Belgiƫ, toonaangevend op het gebied van straatvoetbal!"

Welkom op de vernieuwde website van Panna Events! Wanneer u op zoek bent naar Straatvoetbal events, straatvoetbal demo’s/clinics, vaste en demontabele Straatvoetbal/Panna Arena’s bent u op de juiste site. Ook wanneer u op zoek bent naar marketingconcepten die betrekking hebben op straatvoetbal hoeft u niet verder te zoeken.

Lees verder

woensdag 15 juli 2009

Gspot

Met dit tooltje kom je meer te weten van welk formaat een media bestand is opgebouwd.

Download

Uitzending gemist downloader

Het downloaden van YouTube heeft voor nog maar weinig mensen geheimen. Het downloaden van programma's van Uitzending Gemist valt echter niet mee. De omroepen doen dan ook hun best om het u lastig te maken. Weliswaar zijn alle programma's van de publieken van uw belastingcenten betaald, maar men wil natuurlijk nog wel graag dvd-boxjes verkopen. Alles alleen streaming, dus. Dankzij GemistDownloader wordt downloaden echter een eitje. Met dit programma kunt u het complete aanbod van publieke en commerciƫlen automatisch downloaden en converteren via Media Convert.

meteen downloaden

Koninklijke Bibliotheek

Logo KBOp zoek naar een boek, tijdschrift of krant. Dat kan nu op de website van www.kb.nl waar je met een enkele zoekopdracht erachter kan komen waar het gezochte boek in de KB staat en welke andere bibliotheken en (online) boekhandels een exemplaar hebben

dinsdag 14 juli 2009

10 tips voor de vakantieportemonnee

Het ING Economisch Bureau geeft 10 tips die het vakantiebudget ontzien. Consumenten kunnen zowel vooraf, onderweg als ter plekke hun portemonnee sparen.

Niet alleen de koers van de munt bepaalt hoeveel vakantiegangers ter plaatse kwijt zijn, ook de lokale prijzen. Om daarvan een indicatie te krijgen kunnen vakantiegangers de site van de OESO bekijken. Deze organisatie vergelijkt elke maand hoe de lokale prijsniveaus zich tot elkaar verhouden (zie www.oecd.org ). Zo zijn volgens de laatste cijfers de prijzen in Mexico 47% lager dan bij ons en in Turkije 35%. Hongarije (-42%) is goedkoper dan Slowakije (-28%). Denemarken – met 36% hogere prijzen dan in Nederland - is duurder dan Noorwegen (24%). Op ongeveer een dag rijden van Nederland blijkt Polen het goedkoopste land.

bron: Telegraaf