Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

zaterdag 6 november 2004

Hitman Pro - Freeware

.

Hitman Pro is de ultieme spyware removal tool. Het is een schil voor een aantal gevestigde spyware en adware schoonmaak- en beschermingsprogramma's. De gebruiker hoeft slechts het bedieningsoppervlak van Hitman Pro te bedienen waarna de externe programma's automatisch door Hitman Pro worden aangestuurd. Hitman Pro bevat ook een aantal eenvoudige passieve beschermingsopties waarmee het lastiger wordt om wederom door spyware besmet te raken. Hitman Pro is daarom een ideale tool voor iedere computergebruiker.

vrijdag 5 november 2004

Kernenergie, natuurlijk!

Fysici hebben een verklaring gevonden voor de natuurlijke kernreactor uit Gabon. Hier vond twee miljard jaar geleden een spontane kettingreactie plaats die 150 duizend jaar lang functioneerde. Lobbyisten zien het als bewijs dat opslag van radioactief afval helemaal niet zo lastig is.

Bron Noorderlicht Nieuws:

donderdag 4 november 2004

REACTIE VAN AYAAN HIRSI ALINu zijn er nog maar weinig moslimextremisten, maar hun potentiële invloed is veel te lang onderschat, vindt Ayaan Hirsi Ali.

Bron Metro. hirsi-1 hirsi-2

Belg opnieuw in cel

Een 82-jarige crimineel in België heeft de oproepen om langer door te werken op onbedoelde wijze begrepen. François S. uit Antwerpen moet een halfjaar in de cel wegens zwendel. Hij had andere bejaarden opgelicht met de huur van Spaanse vakantiewoningen.

Bron Metro

UNIFIL-reunie op 27 november

Het is dit jaar 25 jaar geleden dat het eerste detachement Nederlandse militairen naar Libanon vertrok om een bijdrage te leveren aan de UNIFIL-missie. Ter gelegenheid van dat feit zal op zaterdag 27 november 2004 in Havelte een reünie worden georganiseerd voor alle Unifillers die in de periode 1979 ? 1985 aan de UNIFIL-missie in Libanon hebben deelgenomen.

Voor alle UNIFIL-veteranen die in het bezit zijn van een veteranenpas en op 27 november bij de reünie aanwezig zijn, wordt het boek ?25 jaar UNIFIL? gratis overhandigd (winkelwaarde 45 Euro). Bovendien wordt u als deelnemer op 27 november een gratis treinkaartje en een lunch aangeboden.

Het is van belang om gedurende de komende maanden zoveel mogelijk overige Unifillers te bereiken en te registreren. Dat aantal is niet gering want er namen ruim 8500 militairen aan de missie deel. U kunt ons helpen het momenteel aanwezige bestand van 2700 officieel geregistreerden uit te breiden. Wellicht heeft u in de vrienden- of kennissenkring Unifillers die nog niet in het bezit zijn van een veteranenpas. We vragen u vriendelijk hen te verzoeken een aanvraagformulier in te vullen om zodoende de veteranenpas in bezit te krijgen.

Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe meer succes de reünie zal hebben.

Bij het oktobernummer van het blad Checkpoint wordt u een aanmeldingskaart gezonden, zodat u zich als deelnemer aan de reünie kunt inschrijven.

Bron: DISK - lichting 83-1, Radarverkenner/stafwacht


woensdag 3 november 2004

Betrapt!

Wat kan je allemaal verwachten als je de wet overtreedt. Tja

Own powered aircraft

Build your very own powered model aircraft

Digitale camcorders

Voor niet-leden stellen wij elke maand één test gratis beschikbaar, zodat u op die manier kunt kennismaken met onze testmethoden en hun resultaten. De Test van de maand kunt u hier downloaden

Bron: consumentenbond

dinsdag 2 november 2004

Shit

Deleted all my site images. Tomorow I wil have a look at it

Recap - All D.I.S.K. blogs October


Forgot to recap the blog-month October

Free Email2fax.nl

Tryout version. Send and email to a fax machine. I don't know the limitation of this email service but one each a day will be accepted.

Dutch Webloggers on the map

Add your own weblog when you are living in the Netherlands.

BooTlegWhy Pay for shitty quality live bootleg recordings when you can download them for free !!

Dutch restaurant reviews

Find direct links to restaurant reviews all over the web, or write your own review of a restaurant.

Women in Islam film man murdered

Controversial Dutch filmmaker and newspaper columnist Theo van Gogh, who made a film about violence against women in Islamic societies, has been murdered in Amsterdam, police said.

Source CNN. Read full article

Who is who Dutch goverment

Government.nl - Cabinet Balkenende II

Click on pictures for more info

All you want to know and see

The Netherlands - All you want to know and see

Dutch Items On Ebay

Visit eBay Electronics for "dutch" items. Discover great deals on new and used, name-brand merchandise.

Yahoo! Directory: Netherlands

Yahoo! reviewed these sites and found them related to Netherlands ...

Ambras syndroom

HET THAISE MEISJE NONG NAT lijdt aan het zeer zeldzame Ambras syndroom. Het syndroom veroorzaakt overdadige haargroei op het gezicht en andere delen van het lichaam. Er zijn wereldwijd minder dan veertig van deze gevallen bekend.

bron: Metro

Klaplong door harde muziek

Harde technomuziek in de auto, discotheek of op concerten kan niet alleen tot gehoorbeschadiging leiden, maar is ook schadelijk voor de longen. De zware basdreunen kunnen zelfs een klaplong veroorzaken, zo blijkt uit een onderzoek van de Vrije Universiteit Brussel. Liefhebbers van techno en harde rockmuziek lopen het grootste gevaar. De zware basgeluiden die typisch zijn voor dat soort popmuziek doen de longen trillen.

Bron: Telegraaf

maandag 1 november 2004

Nearly a Million Dutch Muslims

Figures from the Central Bureau of Statistics show that, at the beginning of this year, there were an estimated 945,000 Muslims in the Netherlands. This is double the number living here in 1990. The total is expected to pass the million mark in 2006, eighteen months later than previously forecast. A spokesman from the CBS said that numbers are growing more slowly because of the sharp decline in immigration. The biggest Muslim group in the Netherlands is that of the Turks, with 328,000 people, followed by the Moroccans with 295,000. These two groups account for two-thirds of the Muslim community in the Netherlands. On January 1, 2004, Muslims made up 5.8% of the population. There are large regional variations - 13% of the residents of Amsterdam are Muslim, 11.4% in The Hague, and 10% in Rotterdam. In the provinces of Friesland and Drenthe, Muslims account for less than 2% of the population.

bron: hollandnews

Fewer Germans Visiting The Netherlands

The Netherlands is becoming an increasingly popular destination for tourists. In the first six months of this year, no fewer than 11.9 million stayed in this country. There were noticeably more tourists from the US, Asia, England, France and Belgium. Interestingly, although the number of American tourists is growing, there is a distinct decline in the total numbers of Germans. However, they still remain the largest group.

Bron: hollandnews

Hoge boete voor illegale snelheidsduivel

Een 24-jarige automobilist kreeg zondagavond na een opeenstapeling van overtredingen een bekeuring van maar liefst 1500 euro. De man reed met 150 kilometer per uur over de A4 (Amsterdam-Den Haag), waarbij hij bumperkleefde.

lees verder op nu.nl

ali osram uit arnhem

hoorde vorige week ali osram op de radio en toen ik dat hoorde had ik de hele dag goede zin.
ga naar zijn site en download nog meer........


Tokkies worden Startpagina-dochter

AMSTERDAM - De aanhoudende aandacht voor de Tokkies in de media heeft Startpagina doen besluiten om de beruchte familie een eigen dochterpagina te geven. Daarmee komen de Tokkies in een rijtje met sterren als Britney Spears, Eminem en Marco Borsato, die al langer een eigen dochterpagina hebben.

Lees verder: telegraaf

Gratis bellen voor iedereen

Dus allemaal gratis bellen via internet naar al je vrienden, kennissen en familie!