Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

donderdag 4 november 2004

UNIFIL-reunie op 27 november

Het is dit jaar 25 jaar geleden dat het eerste detachement Nederlandse militairen naar Libanon vertrok om een bijdrage te leveren aan de UNIFIL-missie. Ter gelegenheid van dat feit zal op zaterdag 27 november 2004 in Havelte een reünie worden georganiseerd voor alle Unifillers die in de periode 1979 ? 1985 aan de UNIFIL-missie in Libanon hebben deelgenomen.

Voor alle UNIFIL-veteranen die in het bezit zijn van een veteranenpas en op 27 november bij de reünie aanwezig zijn, wordt het boek ?25 jaar UNIFIL? gratis overhandigd (winkelwaarde 45 Euro). Bovendien wordt u als deelnemer op 27 november een gratis treinkaartje en een lunch aangeboden.

Het is van belang om gedurende de komende maanden zoveel mogelijk overige Unifillers te bereiken en te registreren. Dat aantal is niet gering want er namen ruim 8500 militairen aan de missie deel. U kunt ons helpen het momenteel aanwezige bestand van 2700 officieel geregistreerden uit te breiden. Wellicht heeft u in de vrienden- of kennissenkring Unifillers die nog niet in het bezit zijn van een veteranenpas. We vragen u vriendelijk hen te verzoeken een aanvraagformulier in te vullen om zodoende de veteranenpas in bezit te krijgen.

Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe meer succes de reünie zal hebben.

Bij het oktobernummer van het blad Checkpoint wordt u een aanmeldingskaart gezonden, zodat u zich als deelnemer aan de reünie kunt inschrijven.

Bron: DISK - lichting 83-1, Radarverkenner/stafwacht