Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

vrijdag 20 februari 2009

How to completely reset your series 60 Nokia Mobile

always have to google this when my phone needs a complete reset, so for future reference, here it is:

Normal Reset (*#7780#) : Restores ini files from rom but preserves user data (photos, 3rd party apps etc)

Deep Reset (*#7370#) : This reformats completely the C: drive. All applications and files stored on this drive will be lost and clean default files will be rewritten.

In both case, the phone will ask you a confirmation and you will have to enter a security code (12345 by default).

Sygic McGuider 2009

http://tweakers.net/ext/f/l8f0TO13KZcJmlN4z0krpi90/full.png

Sygic McGuider is een innovatief navigatiesysteem wat veel mensen beschouwen als een TomTom kloon en vrijwel iedereen die TomTom gewend is kan er probleemloos mee omgaan. Sygic is een jonge speler op de navigatiemarkt maar heeft in de tussentijd al een geweldig navigatieproduct op de markt weten te zetten. Dit topic is bedoelt voor al jullie vragen en opmerkingen over dit navigatiesysteem.

Lees verder op: gathering.tweakers.net of bekijk direct de usermanual

maandag 16 februari 2009

ANWB zomerbandentest 2008

Een autoband moet dagelijks onder sterk wisselende omstandigheden zekerheid en veiligheid bieden. De ANWB zomerbandentest 2008 laat een aantal verschillen in kwaliteit zien. De meeste A-merken behalen goede tot zeer goede eindresultaten. Toch zijn er ook een aantal banden met bijzonder slechte eigenschappen.

Lees verder of download test in pdf.

Logitech Freepulse Wireless Bluetooth headphone

logitech-freepulse

Logitech’s FreePulse Wireless headphone is een eersteklas koptelefoon voor je muziekspeler en maakt gebruik van de geavanceerde Bluetooth Frequency Hopping-technologie. Mede dankzij de uitstekende materialen en technieken die in deze fraaie headphone zijn verwerkt zit dit apparaatje als gegoten en komt er een verbluffende geluidskwaliteit uit de speakertjes. Door de gemonteerde oorclips en de uit stalen, koolstof gemaakte nekband kan de headphone ook voor actieve bezigheden gebruikt worden. De hoofdtelefoon wordt geleverd met een draadloze adapter die direct op je speler kan worden aangesloten. Je hoeft onderweg geen vrees te hebben om zonder muziek te zitten, want met de oplaadbare interne batterij heeft de hoofdtelefoon een gebruiksduur van maar liefst 7 uur. Daarnaast beschikt de headphone over ge├»ntegreerde  regelaars voor het aanpassen van het volume. Hij kan worden aangesloten op mp3 spelers, iPods, televisies, stereo, laptops etc. Of je nou gaat sporten, koken of het huis gaat schoonmaken, met deFreePulse Wireless headphone van Logitech kan je draadloos van je favoriete muziek genieten.

Heb deze bij computerland gekocht voor 29,95.

Snelgids drive interfaces and speeds

snelgids drive interfaces