Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

zaterdag 25 februari 2006

Vraag naar goede it'ers trekt aan

De behoefte aan goede it'ers wordt steeds groter. Volgens uitzendconcern Randstad is er veel meer vraag dan aanbod en zullen de salarissen in de it-branche als gevolg hiervan weer gaan stijgen. Het werven van it'ers met lease-auto's of andere cadeau's vindt Randstad geen goed idee. Lees verder >>

Bron: Computable

Eindelijk!

Plan kabinet tegen wildgroei schotels. Het kabinet neemt vandaag een besluit, waardoor een schotel op het dak genoeg is om meerdere woningen draadloos van tv-beelden te voorzien

bron: telegraaf

vrijdag 24 februari 2006

Google Page Creator (freeware)

Google heeft wederom een nieuwe dienst gelanceerd. Google Page Creator is een gratis online webeditor waarmee u gemakkelijk een eigen webpagina maakt, die er ook nog eens professioneel uitziet

donderdag 23 februari 2006

7 tips om geld te besparen

Een gemiddeld huishouden besteedt maandelijks vele tientallen euro's aan televisie-, telefonie- en internetabonnementen. Uitgaven waarop vaak flink kan worden bespaard. Daarom 7 tips om aan het eind van de maand nog wat geld over te houden.

Bron: www.bellen.com

Googles Desktop Search gevaarlijk

ZOEKMACHINE Google erkent dat de nieuwe, consumentenversie van Desktop Search een gevaar kan vormen voor bedrijven. In een verklaring adviseert Google ondernemers om het gebruik van et programma door werknemers aan banden te leggen.

Met de nieuwste versie van Google Desktop Search is het mogelijk om (bedrijfs) documenten te bekijken vanaf een willekeurige computer. Om gebruikers overal toegang te bieden tot die informatie, slaat Google die centraal op. Met de inloggegevens is alles altijd bereikbaar. Kwaadwillenden en criminelen die in bezit kunnen komen van wachtwoorden, krijgen zo eenvoudig toegang krijgen tot (vertrouwelijke) informatie.


Bron: ANP

Portable gamecomputer als mediaspeler


Datel levert uitbreidingssets die mogelijkheden toevoegen aan je spelcomputer. Zo maak je van een Nintendo DS een mediaspeler.

Bron: www.dedigitalerevolutie.nl

woensdag 22 februari 2006

Web-log van Ilse Media gaat op de schop

Ilse Media stapt over op het blogsysteem Typepad van SixApart.

Op de site Overweblog.blogs.com schrijven de mensen achter Web-log over alle op handen zijnde veranderingen. Ook zijn er drie testbloggers actief die laten zien wat de nieuwe mogelijkheden zijn van Typepad.

Bron: webwereld

Angrylog


Vaak wordt gedacht dat het haat en nijd is tussen de dj's van de grote radiostations. Dat dat wel meevalt, bewijst een nieuw weblog-platform.

dinsdag 21 februari 2006

Miljoen banen op website EURES

Miljoen banen op websiteWerkzoekenden in de Europese Unie kunnen vanaf maandag terecht op de nieuwe website EURES, waar één miljoen vacatures op worden geadverteerd.

Bron: Telegraaf

PCzapper (freeware)

Kijk naar internettelevisie via de PCzapper software. Deze wordt sinds kort gratis aangeboden.

Bron: lees verder op de digitale revolutie