Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

woensdag 28 juli 2004

Auto v/d zaak

Ik heb heel wat moeten wikken en wegen voordat ik uiteindelijk een keuze heb kunnen maken voor een nieuwe lease bak. Wat is wijsheid en een dief van je eigen portemonnaie moet je ook niet worden.

Denk aan de bijtelling, eigen bijdrage, ruimte en vooral wat wil het vrouwtje. Het allerbelangrijkst toch? Lange discussies, slapeloze nachten over:


  • wie brengt de auto naar de wasstraat
  • kan ik deze ook wassen met andy en hoe zit het met de afneemdoekjes van kruidvat
  • wat als (omdat de auto geen parkeerhulp heeft) ik een parkeer paal raak
  • mag Beau weer achterin zitten en ik voor
  • nu deze auto iets duurder is kan ik dan nog steeds elke dag onder de zonnebank en naar de schoonheidspecialist
  • als jij de auto niet nodig heb, moet ik dan nog steeds in mijn nissan sunny blijven rijden
  • kan ik het maken om met deze auto nog boodschappen te doen bij de lidl of aldi

We houden het bij 1 kind, onze zoon Beau is inmiddels 4 en een station wagen is geen absolute noodzaak meer.  Dit moet lukken! Het is echt een mooie wagen en hoop dat ik eind september begin oktober de bolide kan rijden.

 
Pepperdepep versus D.I.S.K.Een goede vriend alias "pepperdepep" en ik hebben beide een weblog. Pepper scoorde bij nedstat gemiddeld redelijk tot goed maar mijn site is nu ook in opmars. Hoe lang kan ik dit volhouden want zo bijzonder is het allemaal niet. Enige troef die ik heb is dat tzt mijn gastschrijvers Salvatore en Guus hier enige continuïteit in zouden kunnen brengen. Jongens er is werk aan de winkel!

Nedstat weblog top 1000

Een tweede huis


Tijdens de zomervakantie flaneert men wat af. De etalages van makelaars die huizen en appartementen te koop aanbieden krijgen veel belangstelling. Menigeen droomt na de uitgebreide lunch of tijdens de siesta van een tweede huis in Zuid-Europa. Maar beslis niet te snel hierover en wees voorzichtig.

Lees verder

bron: Hans Broeren

dinsdag 27 juli 2004

CBR maakt examens nog moeilijker


Eh ........ja want ik wil een afspraak maken, neen mijn vrouw zit naast me

Eindelijk!

Botox gaat overmatig transpireren tegen Transpiratie De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft het gebruik van Botoxinjecties in de okselklier goedgekeurd. Deze behandeling is bestemd voor mensen die lijden aan overmatig zweten (vier tot vijf keer zoveel als normaal).

Maar het kan ook anders : voor maar 3 euro!
Bron (Scriptum)

Endemol komt met spermashowHILVERSUM Endemol komt binnenkort met twee controversi├źle shows die beide over sperma gaan. De eerste zal in Duitsland onder de naam Sperm Race op de buis verschijnen en heeft de vorm van een realityshow, waarin mannen moeten bewijzen dat de kwaliteit van hun sperma het best is. De tweede show heet Make Me a Mum en zal in de VS en Engeland worden uitgezonden. Hierin zullen mannen de strijd aangaan om kinderloze vrouwen te bezwangeren.

Bron:(Metro)