Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

vrijdag 23 februari 2007

Waardedrukkende omstandigheden voor de WOZ

Huiseigenaren slagen er dankzij tientallen soms buitenissige klachten in om hun woningbelasting (woz) drastisch te verminderen: een naburige papegaaienkweker, psychiatrische patiƫnten als buren en het wc-raampje van de buurvrouw zijn volgens de rechtbank acceptabele redenen om de aanslag soms te halveren.

bron: www.telegraaf.nl

woensdag 21 februari 2007

Nieuwe Virtual PC 2007 klaar voor Vista

Vier jaar na de komst van Virtual PC 2004 heeft Microsoft een geheel nieuwe versie van dit product voor hardware-virtualisatie uitgebracht.

Lees verder >> op webwereld

dinsdag 20 februari 2007

Free Maps on your mobile

smart2go is a compact program for your mobile that allows you to load maps from around the world. Discover interesting places with ease, highlight them and get the route.
Try now!

bron:autoexperience

zondag 18 februari 2007

De TDI siteToch maar afstand gedaan van mijn lease auto. Nu zelf een mooie 2e handse Golf TDI station gekocht en hoop het wel en wee van de TDIetjes in de gaten te kunnen houden.

Mocht je op zoek zijn naar vw onderdelen, kik dan op de BM onderdelelenshop bv

Nooit vast in Windows met hulp op afstand

Veel mensen zijn mijn inziens te sceptisch over deze service. Als je snel en accurraat geholpen wilt worden, zou ik willen adviseren onderstaand artikel grondig te lezen:

Met behulp van de Windows XP functie Hulp op afstand kunt u via uw internetverbinding iemand vragen om vanaf zijn of haar computer uw probleem op te lossen. De functie staat het namelijk toe om uw computer via de internetverbinding op afstand te besturen.

Lees verder >>

ik heb: ilead.itrack.itMijn gratis teller van WebStats4U is gewoon een hele aggressieve ongevraagde reclamemaker, en de webstats zijn de fuik!

Snel die rotzooi eraf! Zal google analytics een goed alternatief zijn?

Lees verder>>