Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

donderdag 18 juni 2009

Voetbalpark

 

OTTO en de letters staan voor Om Thuis Te Oefenen. Naast oefenen van de balvaardigheden van de voetbalsport voor toekomstige voetballers en voetbalsters van (7)8 t/m 12 jaar en het onderdeel de keeperstechnieken is nu ook  toegevoegd het onderdeel OTTO's Tac-Tische Opmerkingen voor de jeugd van 9 t/m 12 (en ook ouder). Jeugdvoetballers die op een heel speelveld gaan voetballen zullen in aanraking komen met aanwijzingen van de coach wat tot doel heeft het spel georganiseerd te doen laten verlopen, zodat de spelers van uit hun positie in het veld, het weten hoe te handelen in bepaalde voetbalsituaties.

                   VEEL SUCCES !

www.voetbalpark.nl

Vakblad voor de moderne voetballer

Leuke site met veel tips en mogelijkheden voor de moderne voetballer

www.trainerssite.nl

De Wiel Coerver Methode:

Wiel CoerverJarenlang binnen en buiten de landsgrenzen geroemde voetballeermethode voor jeugdvoetballers. Zijn boeken zijn nog steeds te koop of in de bibliotheek te vinden. Accent bij deze leermethode is generaliserend gesteld voor 99% gericht op de balbeheersing. Ondertussen heeft de KNVB de Zeister Visie onder de aandacht gebracht. Een Jeugdvoetbal opleidingsplan dat nog wel gebruik maakt van de Wiel Coerver Methode maar het niet meer centraal stelt. Omdat deze visies regelmatig opduiken in de voetbalwereld en veelvuldige discussies tot gevolg hebben,  een beknopte uitleg van beide visies.

Lees verder..

Sandboxie

Sandboxie zorgt ervoor dat een programma in een afgeschermd deel van de computer draait. Dat wordt een zandbak (sandbox) genoemd, oftewel virtualisatie van het bestandssysteem. U kunt het ook gebruiken om te surfen zonder dat er nare (mogelijk onveilige) bestanden op uw pc komen te staan. Sandboxie zet alles netjes in de zandbak. Ruimt u die op, dan bent u alle troep in één klap kwijt.

Lees verder op Computer Totaal

Microsoft Phone Data manager

Eindelijk heb ik DE  tool gevonden van Microsoft die in staat is op vooral met name mijn live contacten te synchroniseren van Mobiel <—> PC

Lees meer..

Prism (Software)

Transition550 

Prism is een programma dat ontwikkeld is door Mozilla Labs van de Mozilla Foundation. Het programma biedt de gebruiker de mogelijkheid om via een eenvoudig menu koppelingen te maken in het start menu, het bureaublad die leiden naar een door de surfer vaak gebruikte webpagina en/of -applicatie. Wanneer de gebruiker op de koppeling klikt, krijgt hij of zij een gestripte versie zonder allerlei opties die men gewend is uit de klassieke webbrowsers. De gedachte hierachter is, dat men niet wil gaan surfen, maar dat men direct op een functionele wijze die pagina krijgt waar men wil zijn. Bijvoorbeeld wanneer men email wil bekijken, zoals hotmail of gmail, kan men net zoals andere email gewoon in één klik benaderen.

Lees meer op de website van Mozilla LABS

Confederations Cup

De Confederations Cup wordt om de vier jaar georganiseerd door de FIFA. Het is een toernooi tussen normaliter de kampioenen van de zes overkoepelende voetbalbonden (CAF,CONMEBOL, UEFA, AFC, OFC, CONCACAF) aangevuld met de wereldkampioen en het organiserende land. Het toernooi wordt gehouden in het jaar voor een WK in het land dat ook het WK organiseert. In het verleden werd de Confederations Cup iedere twee jaar gehouden.

Lees meer op Wikepedia