Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

vrijdag 8 januari 2010

GroenOpweg

In Europa worden diverse methoden gebruikt voor de bepaling van energielabels. Het Nederlandse systeem werkt met een relatieve klasse-indeling. Hierbij wordt gewerkt met de CO2-uitstoot (in gram per kilometer) plus afmetingen (lengte en breedte) van de auto en met de gemiddelde uitstoot van het Nederlandse wagenpark. Via een berekening wordt zo de relatieve energiezuinigheid bepaald waarna volgens onderstaande tabel een energielabel toegekend wordt:

Lees meer op: http://www.groenopweg.nl/

woensdag 6 januari 2010

Het Sygic McGuider Topic

http://tweakers.net/ext/f/l8f0TO13KZcJmlN4z0krpi90/full.png
Sygic McGuider is een innovatief navigatiesysteem wat veel mensen beschouwen als een TomTom kloon en vrijwel iedereen die TomTom gewend is kan er probleemloos mee omgaan. Sygic is een jonge speler op de navigatiemarkt maar heeft in de tussentijd al een geweldig navigatieproduct op de markt weten te zetten. Dit topic is bedoelt voor al jullie vragen en opmerkingen over dit navigatiesysteem.
Tip: favorieten toevoegen: In NP beheer 'Voeg nuttige plaats toe' kiezen, dan 'Adres' kiezen en als je het juiste adres hebt gekozen de categorie 'Favorieten' kiezen.
Lees meer op tweakers.net of ga naar de Engelse handleiding