Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

zaterdag 8 januari 2011

Htaccess FAQ

I have made a .htaccess FAQ with anser to the most frequently asked questions about .htaccess and mod_rewrite. I will continously update the FAQ with more questions and answers. Please create a thread in the forum or contact me if you have a question not listed in the FAQ.


Gebruik Forwarder mails

Voorbeeld:
Pietje Puk is in het dagelijks leven onderhoudsmonteur en heeft een emailadres bij zijn internetprovider: PietPuk@provider.nl. Daarnaast is hij als vrijwilliger actief bij de club “Veilingbreien”, waar hij zitting heeft in de commissie “Materialen”. Veiligbreien wil graag dat Piet Puk voor zijn activiteiten als vrijwilliger gebruik maakt van een emailadres dat is gekoppeld aan de domeinnaam van de club: @veiligbreien.nl. Dat is geen enkel probleem, omdat in de software zogenaamd email-forwarding kan worden ingesteld, zodat mail die wordt gestuurd naar materialen@veiligbreien.nl in de mailbox terecht komt van PietPuk@provider.nl. Email-forwarding geeft de club een professionele uitstraling.
Wanneer Piet Puk als materiaalman een mail verzendt of beantwoordt, dan ziet de geadresseerde als afzender PietPuk@provider.nl. Met wat aanpassingen in de email cliƫnt kan deze communicatie een veel professionelere uitstraling krijgen.

woensdag 5 januari 2011

Eisa Awards 2010-2011

imageCheck out the award winners

dinsdag 4 januari 2011

Spreekbeurt - Vissen Mijn Passie

beau_vissen1

Hoofdstuk 1 – Passie

Voordat ik mijn spreekbeurt over vissen begin moet ik jullie natuurlijk eerst vertellen wat het woord passie betekend.

Passie betekend: “ hartstochtelijke liefhebberij“ of zoals wij het beter begrijpen iets wat je heeeeeel erg graag doet. Iedereen heeft dus wel een passie denk daar maar eens over na.

Mijn passie is dus Vissen en daar wil ik het vandaag met jullie over hebben.