Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

woensdag 23 november 2005

Big Brother live streams


Triple IT verzorgt voor Big Brother live streams op internet en mobiel.

MySpace 3e plaats populairste sites


Social networking-site MySpace is hard op weg de meest populaire site op het internet te worden. Op dit moment heeft de site de top drie meest populaire websites gehaald. Dat betekent dat MySpace meer bezoekers trekt dan Google, eBay en AOL. Slechts MSN en Hotmail doen het nog beter.

MySpace is een 'lifestyle portal' waarin gebruikersprofielen gecombineerd kunnen worden met blogs, instant messaging, foto's, muziek, advertenties, vriendengroepen, forums, email en nog veel meer. Gebruikers met dezelfde voorkeuren of lifestyle kunnen elkaar makkelijk vinden. Volgens MySpace melden zich dagelijks 150.000 gebruikers aan en zijn er zo'n 11,5 miljard pageviews per maand.

bron PCM

dinsdag 22 november 2005

Microsoft lanceert nieuwe versie ActiveSync

Microsoft heeft nieuwe synchronisatiesoftware voor WindowsMobile 5.0 ontwikkeld om enkele fouten in de software teverhelpen.

De nieuwe versie van ActiveSync is te downloaden van de website van Microsoft

Compatibiliteits overzicht TomTom5

In het onderstaande overzicht kan je zien welke toestellen er precies geschikt zijn om TomTom Mobile 5 op te draaien. Bijzonder is dat nu ook de Orange SPV C550 en andere nieuwe Windows Mobile toestellen er op staan. Ook de Symbian series 60, 80 en 90 zijn nu geschikt om het navigatie pakket op te draaien.

zie overzicht: tomtom.jpg

Tweede ICT-site van Nederland

Zes procent van Nederlandse internetters bezoekt maandelijks de website van De Digitale Revolutie. Dit heeft Multiscope - het bedrijf dat de "internetkijkcijfers" meet - bekend gemaakt. 630.000 Nederlanders gebruiken onze site om op de hoogte te blijven van alle digitale ontwikkelingen.