Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

vrijdag 4 maart 2005

DivxToDVD Description

DivXToDVD convert your internet movie files to a compatible DVD.

woensdag 2 maart 2005

Zaak Bergh in Dolce Vita

Morgenvroeg 3 Maart wordt om 8.50 uur aandacht besteed aan de zaak: "Lotters en Paul Freriks" alias het beruchte "tuinhuisje" op Radio 1 in het programma Dolce Vita. Rini van der Elzen gaat het telefonisch interview verzorgen. Ook op 747 AM.Weblog Paul Freriks, een SP lid.

Voor niks,noppes,nada...

Voor helemaal niets - niks, noppes, nada - kunt u 101 gratis programma's installeren.

Nieuwe woonwijken op drijvende eilandenNieuwe woonwijken op drijvende eilanden en terrasheuvelwoningen garanderen een tuin voor iedere huiseigenaar. Landbouwgrond heeft in het Nederland van 2055 plaatsgemaakt voor water. Dat wil zeggen, als Robbert en Rudolf Das gelijk krijgen.

Lees verder: telegraaf

Hitman Pro 2.0.4

Mark Loman heeft versie 2.0.4 van Hitman Pro uitgebracht. Dit programma maakt gebruik van de programma's Ad-Aware, Spy Sweeper, Spybot S&D, SpywareBlaster, CWShredder en eventueel Trend Micro Sysclean of McAfee als er geen anti-virussoftware op de computer wordt aangetroffen om ongewenste programma's van de computer te verwijderen.

maandag 28 februari 2005

Nieuws - chello underground

Nieuws - chello underground: "UPC Nederland biedt met ingang van 1 maart in Nederland onbeperkt dataverkeer bij chello light, chello classic en chello plus. Dat wil zeggen dat er voor deze producten niet langer datalimieten voor downloaden bestaan. Bovendien verdubbelen de harde datalimieten bij de goedkopere abonnementen chello starter en chello easy tot 500 MB en 1 GB. Dit volgt op de recent ingevoerde verhoging van de downloadsnelheden. Onder het motto chello Brederband speelt UPC zo in op de toenemende behoefte van haar klanten aan meer snelheid en capaciteit. "

zondag 27 februari 2005

Watch Internet TV broadcasts

Freeware product: "TV" is a simple, standalone media interface that allows you to easily access hundreds of Internet TV channels.

download from snapfiles

Ongeluk staat in de sterren

Verkeersdeelnemers die Ram of Tweeling als sterrenbeeld hebben lopen de grootste kans slachtoffer te worden van een dodelijk ongeval op straat.

Ik voel me wel gerustgesteld als Steenbok