Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

vrijdag 7 april 2006

Interessante Webwereld nieuws

Microsoft: herstel na malware-infectie vaak onmogelijk. Een beveiligingstopman van Microsoft stelt dat bedrijven eengeautomatiseerd proces moeten invoeren om harde schijven tewissen en een besturingssysteem opnieuw te installeren.

http://www.webwereld.nl/ref/newsletter/40571

Geen stilzwijgende verlenging telecomabonnementen'Het kabinet wil dat er een einde komt aan de stilzwijgendeverlenging van langdurige telecomabonnementen. http://www.webwereld.nl/ref/newsletter/40559

Digitale Revolutie e-magazine 355

Lees de uitgave van 6 april hier online, of neem een gratis abonnement op deze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Lees verder

donderdag 6 april 2006

Dell laptop voor 499,=

woensdag 5 april 2006

Virtual Server now free product

Today Microsoft announced that Virtual Server 2005 R2 will be available as a free download (yay!) - you can go to http://www.microsoft.com/virtualserver to grab a copy.

Source: Virtual PC Guy's WebLog

Metro ook gratis op internet te lezen

Metro grootste groeier kranten GRATIS DAGBLAD Metro heeft in het laatste kwartaal van 2005 van alle dagbladen in Nederland de grootste groei doorgemaakt. Dit blijkt uit gisteren gepubliceerde oplagecijfers over het laatste kwartaal van 2005 van Het Oplage Instituut (HOI).
Ten opzichte van het laatste kwartaal van 2004 steeg de oplage van Metro met 96.473
exemplaren naar een totaal van 478.870 exemplaren per dag, wat een stijging van 25 procent
inhoudt. Dat is uniek in de dagbladwereld.

Lees metro

Enorme groei blogs, lokaal nieuws en sociale sites

Nieuwe cijfers van het onderzoeksbureau ComScore Media Metrix tonen aan dat in de Verenigde Staten weblogs, lokale nieuwssites en sociale netwerksites het afgelopen jaar de grootste groei vertoonden. In tegenstelling tot de algemene stagnatie in de groei van het aantal internetgebruikers, verwelkomen sites zoals Blogger, MySpace en Citysearch met een toenemend tempo nieuwe bezoekers. Waar de vijf grootste websites een bezoekersgroei van -3 tot 21 procent vertoonden, wist Blogger in februari dit jaar ruim vijfhonderd procent meer bezoekers te trekken dan een jaar geleden het geval was.

bron www.tweakers.net