Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

vrijdag 24 maart 2006

Zoekwekker

Kijk jij ook elke dag op Marktplaats in de hoop dat de auto van je dromen eindelijk wordt aangeboden? Of ben je al een tijdje op zoek naar die ene betaalbare, exclusieve gitaar? Niet doen! ZoekWekker neemt het zoekwerk uit handen en stuurt automatisch een e-mail als het aangeboden wordt!

Gratis e-mailcontrole voor de desktop

Online beveiligingsbedrijf CipherTrust stelt een gratis e-mail toolbar beschikbaar die consumenten in staat stelt vanaf hun desktop spam, phishing en fraude tegen te houden.

bron: www.telegraaf.nl

Opzoek naar een nieuwe auto?


Bent u van plan een nieuwe auto te kopen, of bent u geïnteresseerd in de aanbiedingen van autofabrikanten? Hier is de nieuwe website www.actiemodellen.nl! Het zoeken naar actiemodellen was tot voor kort een tijdrovende klus. Deze website brengt daar verandering in. Op www.actiemodellen.nl vindt u ook het laatste autonieuws en een overzicht van de flitsers.

donderdag 23 maart 2006

Elke negen tot twaalf maanden een ...

Microsoft-topman Bill Gates zegt dat zijn bedrijf elke negen tot twaalf maanden met een versie van webbrowser Internet Explorer komt. Dit om bij te blijven met nieuwe webtechnologieën, aldus Gates. Ondertussen werkt het IE-team aan het dichten van enkele kritieke gaten, waarvan één ontdekt door een Nederlander.

Download hier de betaversie van IE7

Bron: www.computable.nl

Zoeken binnen alle makelaarssites

Zoeken binnen alle makelaarssites Via de website Zoekallehuizen kun je in een keer alle makelaarssites doorzoeken.

Dit tot ergenis van die makelaars die de site probeerden te sluiten.

CD Julian Thomas, top

Drie jaar lang werkte Thomas samen met Nieskens in studio's aan demo's, zanglessen en alles wat te maken heeft met de muziekindustrie. Nadat de platenmaatschappijen in Hilversum in eerste instantie steeds geen interesse toonde bracht Nieskens, de eerste single "My friend" in eigen beheer uit. Met performances in de TV-show van Ivo Niehe, Barend en van Dorp en Top of the Pops was het ijs gebroken. Julian kreeg het felbegeerde platencontract aangeboden bij SonyBMG.

Teleac's Inburgering Test


Ken je Nederland goed? Weet je wat nieuwe Nederlanders zouden moeten weten? Ik in iedergeval niet :-(

XP Codec Pack

XP Codec Pack is one of the most complete codec pack which helps you to play all major audio and video formats.And... to complete your multimedia experience, instead of 3 or 4 different players you get one, simple integrated player that plays almost all audio and video files: Media Player Classic.