Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

donderdag 20 januari 2005

Aantal mensen in cel

Overzicht

woensdag 19 januari 2005

King Kong150 miljoen dollar krijgt Lord of the Ringsregisseur Peter Jackson voor de remake van King Kong, een film uit 1933, zo meldt filmsite IMDB. "Een droom komt uit", aldus Jackson die altijd al geobsedeerd was door deze film.


METRO

Nieuwe standaard voor eenvoudig internetbellen

Als het aan Sipphone.com ligt, heeft iedere toekomstige consumentenrouter binnen een jaar een poort om een gewone analoge telefoon aan te kunnen sluiten. Om dit mogelijk te maken heeft het bedrijf een nieuwe standaard ontwikkeld, genaamd plug-n-dial.

Webwereld

maandag 17 januari 2005

Afdaling Huygens naar TitanAlle Huygens-wetenschappers wanen zich in de zevende hemel. Het lange wachten is de moeite waard geweest,' zegt dr. Jean-Pierre Lebreton, die namens ESA leiding geeft aan de Huygens-missie. Verwacht wordt dat Huygens de eerste directe, gedetailleerde gegevens over de chemische samenstelling van Titans atmosfeer en de eerste foto's van het verborgen oppervlak zal opleveren, evenals een uitvoerig 'weerbericht

Casema snelste voor minder dan 20 euro

Nuria heeft op zijn site de resultaten gepubliceerd van een snelheidsonderzoek dat in het vierde kwartaal van 2004 is uitgevoerd onder de Nederlandse internetproviders. In de test zijn de abonnementsvormen ingedeeld per prijscategorie: tot twintig euro, tussen twintig en vijfendertig, tussen vijfendertig en vijftig en duurder dan vijftig euro per maand. In de goedkopere categorie spannen Casema Midi en Wanadoo Cable Broadband Easy de kroon: beiden leveren een gemiddelde snelheid van 417kbit per seconde voor een prijs van 19,95 euro. De verliezer is deze categorie is @Home Budget, dat 85kbit per seconde verstuurt voor 19,95 per maand.

Undutcheables

The recruitment agency for internationals

Fraude met downloaden simpel

HET IS EEN KOUD KUNSTJE om muziek te downloaden van internet op kosten van iemand anders. Je geeft gewoon de naam en het banknummer van een ander op
en kan onmiddellijk voor dertig euro aan de slag, zonder pincode of wachtwoord.

Metro