Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

zaterdag 28 mei 2005

www.hypotheek-rentetarieven.nl

De op deze site gepubliceerde hypotheek tarieven zijn de goedkoopste tarieven van de verschillende aanbieders. Vaak gelden ze niet indien u reeds klant bent van de geldverstrekker en uw rentevaste periode wilt verlengen. In veel gevallen krijgt u dan een hoger aanbod van uw geldverstrekker.

forget-me-not panties?Ever worry about your wife cheating?
Want to know where your daughter is late at night?
Need to know when your girlfriend's temperature is rising?

I do...

Hotspots in the Netherlands

This a Dutch website about exciting and unexpected spots in The Netherlands. Come and get amazed by the low countries! For your convenience we have made a selection of the finest places to pay a visit to.

FBI is goed bezig!

THIS SITE HAS BEEN PERMANENTLY SHUT DOWN BY THE FEDERAL BUREAU OF INVESTIGATION AND U.S. IMMIGRATION AND CUSTOMS ENFORCEMENT

BitTorrent-site Elite Torrents gesloten

De FBI heeft de BitTorrent-site Elite Torrents gesloten en zal huiszoekingen verrichten bij tien Amerikanen die actief waren voor de site.

Zoekmachine BitTorrent on-line

Het was de afgelopen dagen al Hot Internet Newz: Bram Cohen, de uitvinder van het populaire uitwisselingsprogramma Bittorrent, werkte aan een zoekmachine. Die blijkt sinds vandaag on-line te zijn.

Doel van de zoekmachine is alle torrents te indexeren. Op dit moment is het nog lastig om torrent-bestanden te vinden op het web. Om dit te vergemakkelijken heeft Cohen een zoekmachine gebouwd die het complete web afzoekt naar de zogeheten torrents.

donderdag 26 mei 2005

Erg leuke reclame

Leuk

Miniardi-spel
Afgelopen weekend de Grand Prix van Monaco gezien? Nu kun je zelf meedoen! Tenminste, virtueel.

Worst hairstyles

We hope you enjoy our list of the 50 Worst Hairstyles of All-Time

woensdag 25 mei 2005

ZELFMOORD DOOR ONTGROENING

Ruslands belangrijkste militaire aanklager, Aleksandr Savenkov, zegt dat de ruwe ontgroeningspraktijken in het Russische leger het afgelopen jaar meer dan honderd soldaten tot zelfmoord heeftgedreven.

Welke provider is het snelst?

De snelheden waarmee providers adverteren zijn maximum snelheden. Deze kunnen flink afwijken van de werkelijke snelheden die gehaald worden. Via Speedtest kun je achterhalen hoe het echt met de snelheden is gesteld.

Artikel in DDR

Star Wars-fans zwaargewond na duel

Twee jonge Britse Star Wars-fans zijn ernstig gewond geraakt toen zij een gevecht uit de nieuwe film Revenge of the Sith probeerden na te bootsen met zelfgemaakte lichtzwaarden. Zij hadden daarvoor neonbuizen gevuld met benzine en aangestoken. Hun toestand is kritiek, berichtte de BBC op gezag van de politie.

telegraaf

dinsdag 24 mei 2005

Privébestanden op tweedehands schijf

DE OVERGROTE meerderheid van de USB-sticks en mobiele harde schijven voor computers die tweedehands worden aangeboden, bevatten nog privébestanden en foto?s van de vorige eigenaar. Dat blijkt uit een onderzoek van PC Magazine. In 90 procent van de gevallen stonden daar nog persoonlijke gegevens op. Behalve onschuldige vakantiefoto?s troffen de onderzoekers ook een flinke portie Hollandse huiskamererotiek aan.

Alle verwijderde bestanden definitief opschonen met eraser en je kunt files waarvan je denkt te hebben verwijderd nog met file Scavenger bekijken!

ANP

maandag 23 mei 2005

Misbruik telefoon en pc op werk in VS aangepaktSteeds meer werknemers in de Verenigde Staten verliezen hun job nadat ze betrapt werden op een niet-toegestaan gebruik van hun telefoon of pc. Dat blijkt uit een onderzoek van de American Management Association en het ePolicy Institute.

Computable

Weekend-webtool-tip: gluren bij de buren

U heeft een eigen site met een rss-feed en zou eigenlijk wel willen weten waar de bezoekers van uw site nog meer rondhangen? Laat daar nou net een prachtig tooltje van Nederlandse makelij voor zijn...

Thuiswerken populair onder medewerkers

De internetprovider BBeyond heeft een onderzoek laten uitvoeren naar de efficiëntie van en de wens tot thuiswerken onder de Nederlandse beroepsbevolking. Het onderzoek is uitgevoerd onder 505 werkende Nederlanders. Bijna 90 procent van de kantoorwerkers, die naar eigen zeggen thuis zou kunnen werken, wil dit ook daadwerkelijk. Dit is opvallend omdat op dit moment slechts een derde van deze groep een dag(deel) thuiswerkt. Bijna de helft van de groep medewerkers die wel wil thuiswerken, maar het nog niet doet, verwacht van hun werkgever toestemming te krijgen om gedeeltelijk thuis te gaan werken.

Tweakers

KPN en datalimiet

Met onmiddellijke ingang heeft KPN de datalimiet van Direct ADSL opgeheven, zo meldt het bedrijf. Tot voor kort gold voor het Direct ADSL Go abonnement een datalimiet van 1,6GB per maand en voor Direct ADSL Light een datalimiet van 8GB. KPN sluit hiermee aan bij een algemene trend om datalimieten af te schaffen. Ook provider Chello schafte bijvoorbeeld de datalimiet af, al bleven bij Chello bij de goedkoopste abonnementen de limieten nog bestaan. Provider XS4ALL ging eerder nog een stap verder, door ook de Fair Use Policy af te schaffen.