Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

zaterdag 3 september 2005

Teamuitstapje?

Was moeilijk om te kiezen wat we dit jaar zouden gaan doen met ons afdelingsuitstapje, todat we de site www.teamuitstapje.nl vonden. Het wordt waarschijnlijk een rondvaart Amsterdam gecombineerd met een BBQ.

De Zorgverzekering in hoofdlijnen

Op 1 januari 2006 gaat de nieuwe zorgverzekering in. Op die datum verandert voor iedereen de manier waarop hij of zij voor geneeskundige zorg verzekerd is. Het ziekenfonds en de particuliere verzekeringen verdwijnen. Ook de ambtenarenregelingen voor ziektekosten verdwijnen. Alleen militairen in actieve dienst worden uitgezonderd.

Bron: kassa

vrijdag 2 september 2005

De laptop als dvd-speler in de auto

Dvd-spelers voor in de auto zijn hot. Maar waarom zou je eigenlijk zo'n apparaat kopen als je al een laptop met dvd-speler bezit?

Lees verder op: DeDigitaleRevolutie

Peugeot 206


Gelukkig komt dit type niet naar Nederland. foei wat lelijk!

Iconize Me

Een quote van een flabber lezer: Op www.faceforme.com heb ik vorige week ZELF een cartoon gemaakt van mijn hoofd. Kostte 10x zo weinig en het resultaat is super lachen. Heb 'm zowel op mijn gsm als msn staan! Maar kijk ook eens op Iconize me

bron: www.flabber.nl

New WinImage Beta with support for editing VHD's

A new beta of WinImage has been released with support for viewing and editing virtual hard disks from Virtual PC and Virtual Server. You can download a copy of the beta from here:

Bron: Virtual PC Guy's WebLog

woensdag 31 augustus 2005

Bigbrother

Vanavond om 20:30 is het weer zover: Big Brother 2005 gaat dan van start. Gebruikers van Vodafone live! umts kunnen iedere minuut van de dag, 24 uur per dag, 7 dagen per week, via hun mobiele telefoon volgen wat er in het Big Brother huis gebeurt via live beelden van vaste camera's die op strategische plekken in het huis staan opgesteld. Het is voor het eerst dat het televisieprogramma Big Brother ook via de mobiele telefoon te bekijken is.
Bron: Computeridee

BitTorrent raakt uit de gratie

'File-sharers' beginnen het netwerk eDonkey te ontdekken en trekken weg van het populaire BitTorrent. Dit concludeert onderzoeksbureau CacheLogic.

Lees verder op site van computable

We(b)loggers oppassen!

Zoekmachines laten weblogs een grote rol spelen bij het bepalen van de populariteit van een website. De achterliggende gedachte is dat wie veel in weblogs genoemd wordt een belangrijke site is die hoog in de zoekresultaten mag staan. Zo hecht Google veel waarde aan de links die worden geplaatst door gebruikers van zijn eigen weblogdienst Blogger . Deze werkwijze wordt door spammers aangegrepen met Google als één van de grootste slachtoffers want circa 60 procent van de weblogs op Blogger.com blijkt door spammers gerund te worden. Via computerprogramma's onderhouden sommige spammers automatisch tienduizenden weblogs die uit niets meer bestaan dan links naar websites van henzelf en van klanten die daarvoor betalen.

maandag 29 augustus 2005

Alternatief voor pc-privéregeling

De brancheorganisatie Nederlandse ComputerWinkels (NLCW) heeft raadsman mr. Schouten gevraagd een plan te ontwikkelen als alternatief voor de pc-privéregeling

Kantoor humor

Zelfs ambtenaren hebben wel eens tijd voor humor.

zondag 28 augustus 2005

Adsense

How do I put AdSense on my blog? Putting AdSense on your blog couldn't be easier.