Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

maandag 3 januari 2005

Kettingbotsing op A50

ONGEVAL Op de A50 in de richting van Zwolle naar Apeldoorn zijn vlak na de jaarwisseling tientallen voertuigen op elkaar gebotst. Volgens het KLPD was het door de dichte mist moeilijk in te schatten hoeveel voertuigen precies betrokken waren bij het ongeval dat vlak voor het knooppunt Beekbergen gebeurde. Enkele personen zijn gewond geraakt, de ernst van de verwondingen is nog niet bekend. Eén voertuig vatte vlam, maar werd door de brandweer geblust. De A50 was tussen Vaassen en Apeldoorn-Noord even afgesloten. Ook in de rest van het land moest het verkeer rekening houden met dichte mist.

PS: Als ik niet naar mijn vrouw had geluisterd ....
Ik wilde namelijk na de jaarwisseling vetrekken van mijn zwager, maar mijn vrouw wilde ivm de kleine toch voor de jaarwisseling naar huis.

Metro