Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

woensdag 3 februari 2010

Moeilijk hoor!

Eminent EM7080Sweex Powerline Ethernet Adapter Twinpack

Als het om nieuwe aankopen aangaat, moet ik altijd alles heel gedetailleerd hebben onderzocht voordat ik een keuze maak. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt met veel hulp en informatie op www.tweakers.net en mijn ABO op www.Computertotaal.nl

Mijn inziens wat prijs/kwaliteit verhouding en ondersteuning, heb ik een in plaats van de ACRyan een Eminent EM7080 Mediaspeler en Sweex Powerline Ethernet Adapter 200Mps netwerk aangeschaft. Hoop er veel plezier aan te mogen beleven.

Belangrijke informatie, FAQs, tip en tricks over deze  mediaspeler kan je vinden op het Eminent EM7080 Tweakers forum