Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

woensdag 9 februari 2011

Een Archos 70 250GB internet tablet...

Tablets kwamen opzetten in 2010... nou opzetten, eigenlijk was er alleen de iPad van Apple..
Een prachtig apparaat in mijn opinie, maar ook met vele minpunten. Het iOS is snel, duidelijk, maar erg innovatief, nee niet echt. Geen mogelijkheden om extra apparatuur aan te sluiten misten ook, evenals een output voor films. Al met al toch vaak overwogen, maar de 32GB ruimte die ik dan minimaal wilde was way too expensive, 599,00 euro. Nee dat zou hem niet worden.. Zou er niet iets met Android komen, een OS wat mij betreft top is en wat ik al vanaf december 2009 gebruik op m'n telefoon, een Motorola Milestone.. Waarvoor ik een tablet zou willen gebruiken? Beetje films kijken in m'n bed en onderweg in het OV en als ik op reis ben, een beetje internetten op de bank en voor de rest beetje spelletjes, beetje foto's kijken en het zou wel leuk zijn als ik hem aan de tv zou kunnen hangen en zo een filmpje / content zou kunnen bekijken. Ik begon Het grote Android Tablet topic te volgen, want een Android tablet, ja dat zou misschien toch wel leuk zijn.. Begin september las ik op de frontpage over de Archos 70:

Zeer uitgebreide review geschreven door CLB, op woensdag 2 februari 2011

Lees meer