Snapfiles | My SkyDrive | Chelloo | Twitter | Tweakers

A Blog of varied tips and tricks to survive the internet.

dinsdag 19 oktober 2004

Op zoek naar een advocaat

"Er was eens een tuinhuisje......."

Had vanmiddag de Gelderlander aan de lijn. Ik vroeg haar ook eens te kijken naar mijn Berghse weblogs om te kijken of er kwetsende passages tussenstonden. ?Het enige wat ik kan vinden zou dat over Jongkind kunnen zijn. Hij kan zich in zijn integriteit aangetast voelen", zei de verslaggeefster. Ik was verrast, want het was gewoon een constatering dat wethouder Jongkind voordeel had gehad aan bestemmingsplanwijzigingen. Ja als je het echt verkeerd wilt lezen dan zou je eruit kunnen opmaken dat hij actief goed voor zichzelf gezorgd heeft. Had hij me dat maar laten weten. Ik zit hier niet op mijn web-log te typen om mensen te kwetsen? Dus ik heb die verkeerd gelezen logs in de ruststand geplaatst.

Lees verder

Paul succes!